Proleće je period godine koji označava početak sezone brojnih outdoor aktivnosti. Planinarenje, šetanje, biciklizam, trčanje sve su to načini na koje možete provesti kvalitetno vreme u prirodi, a da pritom aktivirate svoje telo. Outdoor aktivnosti, pogotovo one koje podrazumevaju odlazak u prirodno okruženje i odlazak iz grada su upravo one koje najviše doprinose zdravlju vašeg tela. Zaista, gotovo da ne postoji ništa lepše nego kada se sa grupom prijatelja i poznanika odlučite na osvajanje nekog planinskog ili brdskog vrha. Nije svako planinarenje ono koje podrazumeva visoke nadmorske visine i opasne uslove. Ovo je sjajan način da provedete kvalitetno vreme u prirodi, a da se pritom u potpunosti aktivirate, istrošite i ujedno dobro provedete.

Takođe, za one koji vole trčanje u prirodnim uslovima, ovo je sjajan način da potrošite svoje telo i izgradite kondiciju. Terenski uslovi u prirodi su obično vrlo uzbudljivi, nepredvidljivi, i unose neku dozu adrenalina u vašu trkačku rutu. Rastresito tlo, klizava površina, i mnoge druge karateristike prirodne staze učiniće da u potpunosti angažujete svoju koncentraciju, balans i koordinaciju tela. Ukoliko se odlučujete na neku do pomenutih aktivnosti ne zaboravite da se morate dobro opremiti i prirepmiti pre upuštanja u avanturu. Salomon patike će doneti stabilnost i balans svakom vašem koraku bez obzira da li pešačite, trčite ili penjete neki nagib. Pored toga, vaše telo mora biti adekvatno opremljeno. The North Face jakne i flis duksevi učiniće vaše telo zagrejanim i održaće vašu telesnu temperaturu bez obzira na uslove u kojima se nalazite.

Suunto satovi su tu kako biste bili uvek korak unapred u odnosu na nevolje koje vas eventualno mogu zadesiti. Ovaj sat ima mogućnost pokazivanja vremenske prognoze kao i GPS sistem koji će vas uvek održati na dobrom pravcu. On pamti rutu vašeg kretanja tako da se uvek možete vratiti na put kojim ste već išli. Pored toga, sat meri brojne telesne reakcije tako da uvek pravovremeno možete zaključiti u kom stanju se vaše telo nalazi.

Sve ovo bi bilo sasvim uzaludno ukoliko ste u avanturu krenuli bez načina da zabeležite svaki dragocen trenutak. GoPro će zabeležiti najlepše prizore. Uz GoPro možete uhvatiti i sve vaše najluđe pokrete i to u najvećoj rezoluciji. Sve ove ali i mnoge druge proizvode možete pronaći u okviru izbora koji vam je obezbedio Beosport. Provedite svoje outdoor aktivnosti uz najbolju i najkvalitetniju opremu na našem tržištu.