NAJČEŠĆA PITANJA

Kako da platim poručeni proizvod?

Plaćanje se vrši na dva načina:

  1. pouzećem, prilikom preuzimanja robe, isključivo u gotovini;
  2. platnim karticama.

Da li je moguće plaćanje na rate?

Da, moguće je plaćanje u ratama ukoliko robu kupite u prodavnici i ukoliko posedujete platnu karticu koja ima tu mogućnost.

Da li plaćam troškove isporuke i koliko iznose?

Ukoliko vrednost vaše porudžbine iznosi preko 4000 dinara troškovi isporuke su besplatni. Ukoliko su ispod navedene sume, troškove poštarine snosi kupac i oni iznose 250 dinara.

Da li postoji mogućnost zamene?

Prilikom online kupovine u slučaju da vam je poručeni artikal neodgovarajući, moguća je zamena za drugu veličinu ukoliko je imamo na stanju ili za neki drugi artikal iz našeg asortimana. Ukoliko vam je stigla veličina koju ste poručili a menjate ili vraćate artikal, troškove povraćaja snosite Vi. Ukoliko vam je stigla pogrešna veličina ili pogrešan artikal našom greškom, troškove povraćaja snosi Beosport.

Ne mogu da se registrujem ili da izvršim poručivanje na sajtu?

Ukoliko imate problema prilikom registracije ili kupovine, poručivanje možete izvršiti i putem telefona 011 2765 282 ili puitem email-a kontakt@beosport.com. Potrebno je samo da nam dostavite podatke o artiklu koji želite da poručite (šifre – oznaka artikla ili link na kom se artikal nalazi, veličinu koja Vam je potrebna, kao i vaše podatke (Ime, prezime, adresu i kontakt telefon).

Da li isporučujete robu van granica Srbije?

U ovom trenutku ne postoji mogućnost isporuke robe van teritorije Srbije.