NAČINI PLAĆANJA

Vaše proizvode koje ste poručili i želite da kupite putem sajta beosport.com možete platiti pouzećem, uplatnicom u pošti, banci ili ebankingom, kao i platnim karticama.

PLAĆANJE POUZEĆEM

Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje iznosa sa fiskalnog računa prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se može izvršiti samo u gotovom novcu, u dinarima (RSD), na ruke kuriru koji vam je doneo vašu porudžbinu.

PLAĆANJE UPLATNICOM U POŠTI, BANCI ILI eBANKINGOM

Ukoliko poručenu robu želite da platite uplatnicom u pošti ili banci ili eBankingom, nakon završenog postupka poručivanja na vaš email će stići uplatnica sa ukupnim iznosom za uplatu. Rok za uplatu je 3 radna dana. Robu vam šaljemo nakon evidentirane uplate.

PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA

Ukoliko posedujete Visa, MasterCard ili Maestro platnu karticu odobrenu od strane banke izdavaoca za online plaćanje, mozete izabrati ovaj način plaćanja. Nakon što potvrdite narudžbenicu, bićete preusmereni na stranicu UniCredit Banke a.d., na kojoj vršite unos podataka sa platne kartice i obavljate plaćanje. Ukoliko je transakcija uspešna bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. U slučaju da plaćanje nije uspelo, bićete vraćeni na naš sajt sa informacijom o neuspelom plaćanju i moći ćete da ponovite plaćanje ili da izaberete drugi način plaćanja.

Iz sigurnosnih razloga, podaci o vašoj platnoj kartici su vidljivi samo UniCredit Banci a.d. kao procesoru kartica. Stranica banke je zaštićena i sigurna za ovaj način plaćanja.

Sva plaćanja će biti obavljena u dinarima (RSD). Ukoliko se plaća platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, dinarski iznos transakcije će biti konvertovan u settlement valutu Banke (EUR) prema kursu Narodne Banke Srbije. Pri zaduživanju vaše platne kartice, već konvertovan iznos će se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica. Navedena cena koja je razlicita od RSD, a navedena na sajtu je informativnog karaktera i zbog navedenih konverzija moguće je da dođe do odstupanja od iste.