O NAMA

Beosport, je kompanija sa mrežom maloprodajnih objekata koji se nalaze na najatraktivnijim – centralnim lokacijama (tržnim centrima i shopping zonama) svih većih gradova u regionu.

Beosport je zvanični distributer velikih svetskih brendova iz fashion, casual, street garderobe, ali, takođe, i vrhunske sportske opreme iz oblasti skijanja, tenisa, outdoor, biciklizma, kao i action - extreme sportova.

Naš prodajni asortiman nudi vam mogućnost da budete upoznati sa najnovijim svetskim trendovima putem brendova kao što su: Pepe Jeans, Superdry, ONeil, Quiksilver, DC, EMU. Takođe, omogućili smo vam i pristup u najsavremenije tehnologije u sportskoj opremi putem brendova koji su sinonim za invenciju i vrhunske performanse: Wilson, Salomon, Atomic, Burton, Spyder, Carerra, North Face, Suunto...

Tim Beosporta je u stalnom porastu, i čini ga više od 200 zaposlenih.

Naša misija je da budemo u stalnoj komunikaciji sa našim potrošačima i klijentima i da im kroz prodajni asortiman ponudimo vrhunski kvalitet proizvoda koji će upotpuniti njihov životni stil i unaprediti sportske rezultate.

Uzimajući aktivno učešće u promociji sporta i aktivnosti u prirodi, trudimo se da afirmišemo zdrave načine življenja i uzmemo učešće u popularizaciji novih tehnologija.

Naša vizija je da proširimo maloprodajnu mrežu i budemo što dostupniji svim potrošačima širom Srbije, BiH, Crne Gore i Makedonije, kako bi smo uvek bili u prilici da nadmašimo očekivanja naših kupaca i poslovnih partnera.

PODACI O TRGOVCU

Naziv: BEO-SPORT SYSTEM D.O.O. BEOGRAD

Adresa: Viline vode 47, 11000 Beograd

Delatnost i šifra delatnosti: trgovina na malo odećom u specijalizovanim prodavnicama - 4771

Matični broj: 06297919

PIB: 100293481

PDV broj: 130968660

Kontakt telefon direkcije: +381 11 4000 330

Fax: +381 11 2088 129

Web adresa: https://beosport.com

Kontakt e-mail: info@beosport.com