Facebook Pixel

ZAMENA ARTIKLA

Rok za zamenu

Zamenu artikla možete obaviti u roku od 14 dana od trenutka prelaska artikla u Vaše vlasništvo.

 

Zamena

U slučaju da ste nakon prijema artikla utvrdili da smo Vam poslali pogrešan ili eventualno oštećen artikal, zamenu ovog artikla možete izvršiti na sledeći način:
Kontaktirajte nas preko telefona 011 4000 333 ili putem imejla: info@beosport.com a mi ćemo izvršiti najavu kurirskoj službi da preuzme pošiljku od Vas.
Uz robu koju nam vraćate, pošaljite i račun, odnosno dokaz o kupovini, sa naznakom problema koji je nastao.

Potrošač nema pravo na zamenu artikla u slučaju isporuke zapečaćene robe koja se ne može vratiti zbog zaštite zdravlja ili higijenskih razloga i koja je otpečaćena nakon isporuke. Dakle, u slučaju da je proizvod otpakovan pretpostavlja se da je isti korišćen, zbog čega potrošač nema pravo da odustane od ugovora, ili izvrši zamenu, ako je reč o donjem vešu, kupaćim gaćama, kupaćim kostimima, čarapama.

Artikal ne možete samoinicijativno menjati u nekom od maloprodajnih objekata Beosporta.

Artikal nije moguće menjati ukoliko je nošen – što se može utvrditi ekspertizom.

 

Zamena artikla za drugi

Uslov da izvršite zamenu artikla je da cena zamenskog artikla bude ista ili veća od cene artikla koji želite da zamenite.
Da biste realizovali zamenu, molimo Vas da nas kontaktirate putem kontakt forme, preko telefona 011 4000 333 ili putem imejla: info@beosport.com kako bismo Vam dali detaljna uputstva za zamenu.
U ovom slučaju, artikal nam šaljete bilo kojom kurirskom službom o Vašem trošku.
Artikal nam šaljete na adresu sa računa (Viline vode 47), uz račun, odnosno dokaz o kupovini.
Dostava zamenskog artikla takođe ide o Vašem trošku.

 

Zamena za drugu veličinu

Ukoliko ste nakon prijema artikla utvrdili da Vam ne odgovara veličina, molimo Vas da nas kontaktirate putem kontakt forme, preko telefona 011 4000 333 ili putem imejla: info@beosport.com kako bismo Vam dali detaljna uputstva za zamenu.
I u ovom slučaju, artikal nam šaljete bilo kojom kurirskom službom o Vašem trošku.
Artikal nam šaljete na adresu sa računa (Viline vode 47), uz račun, odnosno dokaz o kupovini.
Dostava zamenskog artikla takođe ide o Vašem trošku.

Na Vama je izbor kurirske službe preko koje ćete nam poslati robu kada šaljete o svom trošku, i tom prilikom slanje robe je isključivo u Vašoj odgovornosti.
U slučaju da Vam se tom prilikom izgubi ili ošteti pošiljka, sve probleme rešavate sami sa kurirskom službom koju ste sami izabrali.

 

Rok za realizaciju zamene

Rok za realizaciju zamene artikla je 14 dana od trenutka podnošenja zahteva od strane kupca, a nakon prijema vraćenog artikla.

 

Troškovi isporuke

Troškove isporuke, prilikom zamene artikla, snosi kupac, osim u slučaju kada je kupac dobio neispravan ili pogrešan artikal.

 

NAPOMENA

Vašom potvrdom porudžbine, odnosno klikom na dugme PORUČITE - na stranici za kupovinu, saglasni ste sa uslovima zamene artikla.