Facebook Pixel

ZAMENA VELIČINE I ZAMENA ARTIKLA ZA DRUGI

Ukoliko ste nakon prijema artikla utvrdili da Vam proizvod ne odgovara, iz bilo kog razloga, molimo Vas da artikal vratite na adresu sa fiskalnog računa ili fakture (adresu na koju šaljete artikal možete saznati i pomoću forme ispod). Artikal šaljete bilo kojom kurirskom službom o Vašem trošku.

Ukoliko želite da kupljenji artikal zamenite za drugi, iste ili veće cenovne kategorije, molimo Vas da nas kontaktirate putem kontakt forme.

U slučaju da ste nakon prijema artikla utvrdili da smo Vam poslali pogrešan ili eventualno oštećen artikal, artikal takođe šaljete na adresu sa koje je paket stigao, ali u tom slučaju isključivo BEX kurirskom službom o našem trošku, sa naznakom problema koji je nastao.

Poručeni artikal ne možete samoinicijativno menjati u nekom od maloprodajnih objekata Beosport.

Poručeni artikal nije moguće menjati ukoliko je nošen, odnosno prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalnom, neoštećenom, pakavanju.

ROK ZA ZAMENU

Zamenu za drugu veličinu artikla ili neki drugi artikal možete obaviti u roku od 14 dana od trenutka prijema proizvoda.

TROŠKOVI ISPORUKE

Troškove isporuke, prilikom zamene robe, snosi kupac osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

NAPOMENA

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme PORUČITE, na stranici za kupovinu, saglasni ste sa uslovima zamene veličine artikla i zamene artikla za drugi.