Majice su sigurno jedan od odevnih predmeta bez kojeg ne možemo zamisliti gotovo nijednu odevnu kombinaciju. Kakva god prilika da vas očekuje, majica je svakako deo kombinacije koja sačinjava vaš dobar izgled. Bez obzira da li se pripremate za neki važan poslovni sastanak ili neku ležerniju društvenu varijantu, majice mogu biti okosnica vaše odevne kombinacije. Možemo slobodno reći da su majice jedan od najomiljenijih odevnih predmeta, jer se u njima osećamo lagodno, prijatno i udobno. Ovo je jedan od najvažnijih aspekata kada biramo neki odevni predmet. Ali bez obzira na to što je majica jedan funkcionalan i koristan komad odeće, ona može jednako predstavljati i predmet naše privlačnosti. Majice umeju i te kako da privuku pažnju i iskažu naš dobar osećaj za modu.

Evo nekoliko brendova čije kolekcije će zadovoljiti gotovo svačiji ukus. Pepe JeansSuperdryGarcia i G-Star Raw nude modele i kolekcije koje će zadovoljiti sve vaše kriterijume. Kvalitet majice je vrlo važan kriterijum prilikom kupovine. Obratite pažnju na materijal od kojih su sačinjene. On bitno utiče na udobnost i prijatnost koju ćete osetiti tokom nošenja. Takođe, od kvaliteta materijala zavisi i njihova izdržljivost. Niko ne voli kada majica tek nakon nekoliko pranja gubi na intezitetu boje ili čvrstini materijala. Brendovi koje smo pomenuli izuzetno vode računa prilikom odabira materijala za svoje proizvode. U okviru njihovih kolekcija očekuju vas modeli koji će upotpuniti vaš izgled tokom važnih situacija. Polo model majice su jedan od najpopularnijih „business“ delova odeće. Ova majica doprineće nešto profesionalnijem izgledu i učiniće vaš izgled elegantnijim i ozbiljnijim. Savršeno se uklapaju uz pantalone i farmerke i neki dobar par cipela.

Pored toga, ukoliko ste pre u potrazi za nešto kežualnijim majicama, ovi brendovi će vam obezbediti jako veliki izbor koji će vas sasvim sigurno oduđeviti. U njihovoj trenutnoj kolekciji naići ćete na raznovrsnost boja, dezena, krojeva, printova. Majice na kratke rukave zaista mogu da istaknu vaš modni stil na pravi način. Opremite se za predstojeće toplo vreme najboljim modelima majica na našem tržištu koje možete pronaći u okviru prodavnica Beosporta.