Zvanična NBA košarkaška lopta Wilson je neizostavni deo košarkaške igre. Vrhunska preciznost i pažnja, koja se posvećuje izradi svake NBA Wilson lopte, će vam pružiti nezaboravno iskustvo tokom igre. Najkvalitetniji materijal i izuzetni dizajn, će vam omogućiti neuporedivu kontrolu, sjajan osećaj tokom igre.

Bez obzira da li ste profesionalni košarkaš ili strastveni ljubitelj igre, NBA Zvanična košarkaška lopta će vas inspirisati svojim vrhunskim performansama i podstaći da budete najbolji na terenu.

NBA inspiriše igru kroz takmičarsku akciju, snažno prijateljstvo i neverovatnu atletiku, a sve to počinje košarkaškom loptom. Zvanična NBA košarkaška lopta Wilson je izrađena od prave kože i konstruisana da zadovolji najviše svetske standarde NBA lige. Ovo je lopta koju koriste svi timovi i igrači u svakoj utakmici.

PRO SAVET: Zvanična NBA Wislon košarkaška lopta je napravljena od prave kože. Ova lopta će na početku delovati klizavo i grubo na dodir. Što više igrate, koža će omekšati, dajući joj bolje prijanjanje. Vežbe driblinga takođe će ubrzati proces prilagođavanja lopte. Lopta će vrenemom potamneti, a tako postaje spremna za igru. Što više igrate, bolji osećaj ćete imati.

 

Lopta će biti dostupna u sledećim radnjama:

  • Galerija
  • Rajićeva
  • NS Promenada

Cena lopte: 29.490,00 dinara