Skechers patike su verovatno jedne od najudobnijih patika koje trenutno postoje na našem ali i globalno na tržištu. Iako su decenijama unazad predstavljali sinonim za udobnost, poslednjih godina Skechers proizvodi modele koji i po dizajnu mogu stati rame uz rame sa najvećim svetskim proizvođačima sportske/lifestyle opreme. Skechers je promovišući najnoviju kolekciju predstavio modele koja će svaki vaš korak učiniti lakim, tako da ćete se osećati kao da hodate po oblacima.

Sa ovim patikama nema opterećenja na stopalima, nema stezanja, osećaja tvrdoće prilikom koračanja. Skechers patike izrađuju se od laganih materijala koji doprinose osećaju udobnosti i potpunog komfora. Savršen su izbor za duge šetnje, trčanje, a koju god drugu vrstu aktvinosti da praktikujete, zadovoljiće i ukus najprobirljivijih. Istrajnost, kvalitet, udobnost i dobar dizajn, sve su to karateristike koje bi trebalo da poseduje jedan dobar par patika. Obično ih kupujemo sa ciljem da nam budu udobne dok smo fizički aktivni, a opet gledamo da ih nekako uklopimo i u druge odevne kombinacije, i to po mogućstvu one koje su više okrenute našem autentičnom stilu. Patike bi trebalo da vam dobro pristaju i uz komade garderobe poput farmerki koje možemo kombinovati sa nekom dobrom majicom ili duksom.

Sportske patike nisu samo obuća koja se nosi tokom vežbanja i rekreacije, već i tokom nekih drugih društvenih aktivnosti. Bilo da ste muško ili žensko, Beosport vam je priredio izuzetno širok asortiman modela od kojih su neki malo manje u službi sporta, ali svakako sa nivoom udobnosti koji poseduje jedna sportska patika. Naša prolećno/letnja kolekcija donosi veliki izbor u bojama, dizajnu i izgledu. Neki modeli, primetićete i sami, će privući one smelijeg stila, upravo zbog svog ekstravagantnog izgleda koji je apsolutni hit za ovu sezonu. Patike sa visokom platformom su svakako jedan od must have modela ovog proleća.