Ovo pitanje se može u potpunosti izjednačiti sa pitanjem - skije ili snowboard. Zaista je teško odrediti koji vid aktivnosti je bolji, zanimljiviji, uzbudljiviji. Stvar je gotovo ista kao i kod skijaša i snowboardera. Ni jednom ni drugom se ne može dati neka objektivna prednost, sve je stvar ukusa i privučenosti kao određenom tipu sporta. Međutim, šta je ekstremnije roleri ili skateboard? To je takođe jedno od težih pitanja na koje je vrlo teško naći pravi odgovor. Ali, možemo probati. Dakle, sve je stvar vaše odluke u vidu načina i nivoa do kojeg želite da savladate ovaj sport.

Neko uživa u prostoj vožnji po ravnom kroz park, po ulici, putu. Sa druge strane neko više voli one ekstremnije varijante, odnosno karateristike vožnje. Izvođenje trikova, skokova, preskoka, klizanja po najrazličitijim površinama su ujuedno i najekstremniji vidovi kretanja rolerima ili skateboadom. Takođe, pored toga možete uživati u veoma brzoj vožnji koja je još jedan vid ekstremnog kretanja. Obzirom na prolećno vreme koje nas uskoro očekuje, vožnja rolera ili skateboarda je savršen način da svoje telo održite u formi. Miller skejtovi i K2 roleri su jedni od najkvalitetnijih koji trenutno postoje na našem, ali i svetskom tržištu. Bilo da vas interesuje ekstremno brza vožnja ili izvođenje trikova, ova dva proizvođača su za vas pripremila sve što vam je potrebno kako biste postigli svoj cilj. Ali ne zaboravite, na jednu vrlo važnu stvar kada su ove aktivnosti u pitanju. Zaštitna oprema je vrlo važan deo bavljenja ovim sportovima. Preduzimanje pravih koraka kako biste se adekvatno obezbedili od povreda je preporučljivo odnošenje pre ovim aktivnostima. Kao što i sami znate povrede nastale tokom izvođenja različitih trikova ili dostizanja velike brzine kretanja mogu biti vrlo rizične i nezgodne. Štitnicikacigerukavice su osnovni stepen zaštite prilikom vožnje rolera i skatetboarda.

Beosport vam nudi sve neophodne delove opreme kako bi vaša vožnja rolera i skejta bila u potpunosti sigurna. K2 i Miller vam nude sigurnu vožnju, savršene performanse i besprekoran kvalitet u kojima ćete sasvim sigurno uživati.