Predstavljamo Vam nešto novo:

proverite zašto je škola skijanjaKopSport u saradnji sa Zoned-om ove sezone najpopularnija na Kopaoniku!

 

Ukoliko se dvoumite gde bi ove zime na odmor, imate dilemu gde da provedete, u ovoj situaciji, novogodišnje praznike ili prosto želite da Vam kraj ove naporne godine bude potpuno drugačiji, zabavniji u odnosu na ostatak iste, predlažemo Vam nešto novo i drugačije – unapređenu školu skijanja KopSport. Još ako ste ljubitelj avanutirtičkog sporta i izazova, put pod noge na Kopaonik!

 

Skijaši odlično znaju koliko je uzbudljiv ovaj sport, koju dozu adrenalina izaziva i kako ga lako zavolite čim stanete na skije. Ukoliko se pak niste nikada okušali i stali na skije, snowboard, nikakav problem, u tome će Vam pomoći instruktori skijanja čiju stručnost potvrđuju brojne međunarodne licence, priznanja i možda ono najbitnije, pozitivna iskustva polaznika ove škole. Obuka je, osim za odrasle različitog nivoa znanja, koordinirana i prilagođena i najmlađima.

 

Usled promovisanja skijanja i snowboardinga, udruženim snagama sa Zoned-om, toplo Vas pozivamo da postanete član najbolje škole skijanja na Kopaoniku. Naučite ili usavršite skijanje, pružite sebi i porodici nezaboravnu zimsku avanturu i na kreativan način provedete novogodišnje praznike.

 

Dobrodošli na Kopaonik!