Formalno oblačenje je nešto što je odavno prevaziđeno. Ovakav način odevanja ne otkriva vaš autentični stil i ne pruža vam priliku da se istaknete svojom posebnošću. Odela u kombinaciji sa košuljama, cipelama i kravatom se u današnjem svetu velike modne slobode mogu okarakterisati kao nezanimljiva i dosadna. Stoga, postavlja se pitanje koji je to idealan recept koji možete da primenite? Prvo i osnovno pravilo je da u svakoj prilici sledite svoj stil u oblačenju. Vaš ukus treba da bude odlučujući kriterijum prilikom odabira bilo koje kombinacije. Ne odajte se proverenim varijantama, već se potrudite da na maturskoj večeri budete prepoznati po jedinstvenom stilu i odevnoj kombinaciji kojj ste dali svoj lični pečat.

Trendi, modna izdanja danas ne podrazumevaju strogu eleganciju, niti predstavljaju isključiv način odevanja u svečanim prilikama. Svakako da u vašoj maturskoj noći treba da izgledate elegantno i sofisticirano, ali na način koji prati vaš stil i upečatljivost. Beskrajan je niz opcija koji možete primeniti prilikom odabira garderobe. Ukoliko se osvrnete na postojeće svetske trendove, uvidećete da je mašta i originalnost ono što jednog mladog muškarca kategoriše kao „dobro obučenog“. Pre nego što počnete da razmišljate o konkretnoj kombinaciji, ramislite o odevnim predmetima u kojima se osećate najprijatnije. Vaše samopouzdanje pre svega dolazi od osećaja udobnosti u stvarima u kojima se nalazite. Ne razmišljajte toliko o formalnosti i uniformisanosti. To je proverena kombinacija koju danas gotovo niko ne smatra privlačnom. Opustite se i zamislite se u nekom dobrom spoju ležernosti i elegancije. Takva kombinacija ostavlja utisak smelosti i originalnosti. Složićemo se svi da zadatak nije nimalo lak.

Pored toga, posebnu pažnju obratite na detalje. Kada govorimo o detaljima, tu ne mislimo isključivo na aksesoar, već i na dezene u vašoj odevnoj kombinaciji. Nekada detalji mogu igrati veliku ulogu u isticanju vašeg stila. Dobro uklopljeni dezeni i boje vas mogu učiniti zanimljivim i vrlo privlačnim.

Nakon svih ovih saveta, vreme je da vam damo neke krajnje smernice koje će vam biti od velike pomoći. Beosport vas može u potpunosti opremiti za vaše prvo, veliko modno veče. Ukoliko priželjkujete neku kombinaciju sportskog, ležernog, a opet elegantnog i modernog izgleda, Beosport je pravo mesto gde ćete pronaći sve što vam je potrebno. Pantalone su izuzetno važan deo vašeg outfit-a zbog čega smo za vas pripremili sjajan izbor brenda Pepe Jeans. Kao što možete i sami da primetite jake boje su trenutni, apsolutni modni hit. Ekstravagantnost u bojama je jasan pokazatelj smelosti i dobrog osećaja za modu.

Pepe Jeans pantalone možete pronaći u raznim bojama i nijansama. One u vašu kombinaciju mogu uneti dozu elegancije, uz naravno, visok nivo komfora. Ukoliko tragate za još nekom, znatno opuštenijom varijantom, u okviru našeg izbora možete pronaći najbolje modele farmerki koje postoje na tržištu. Savršen kroj, kvalitetan teksas i nijanse jeans-a, samo su neke od karakteristika brendova G-Star Raw i Pepe Jeans. Jeans pantalone mogu jako lepo doprineti vašoj potrebi da se osetite opušteno, a sa druge strane moderno i  urbano. U kombinaciji sa dobrim parom cipela, vaša kombinacija može biti izuzetno dobra.

Kada smo kod gornjih delova odeće, svakako da treba da razmislite o nekoj dobroj košulji ili nekoj dobroj majici. Pepe Jeans i Garcia su tu da doprinesu nekoj višoj dozi elegancije. Ukoliko tragate za interesantnim, nesvakidašnjim dezenom, Pepe Jeans i Garcia će svojim modelima ispuniti i tu potrebu. Ako ste za neku ultra urbanu varijantu košulje koja je oličenje „street style“ pokreta, G-Star Raw i Superdry su tu da vašu potragu okončaju. Garantujemo vam da nema boljih modela ovakvih košulja od onih koje vam nudimo kroz G-Star Raw i Superdry modele. Ako želite da podignete svoju urbanost na najviši mogući nivo, proverite kolekcije majica koje vam ove sezone donose brendovi Superdry i Pepe Jeans. Raznovrsnost dezena i printova doprineće upečatljivosti vašeg izgleda. Ukoliko vaš zamišljeni outfit podrazumeva pronalazak sakoa, Pepe Jeans i Garcia modeli su tu da vam skrate potragu. Zapamtite, kod sakoa je izuzetno važan kroj jer uslovljava način na koji će vam određeni model pristajati. Kada su pomenuti brendovi u pitanju, oko tih stvari se ne morate brinuti. Savršen kroj sakoa daće lepu liniju vašem gornjem delu tela i uneti dozu elegancije koju ste priželjkivali.

Džemperi na šniranje ili kopčanje vam takođe mogu jednako upotpuniti maturski outfit. U isto vreme će dati vašem outfitu dozu elegancije, ali i željene ležernosti. Garcia, Pepe Jeans i Superdry kolekcije su ove sezone prepune modelima kroz koje ćete realizovati vašu modnu zamisao. I ne zaboravite, tajna dobrog izgleda je u detaljima, stoga obratite pažnju na jedan deo outfita koji može uneti veliku originalnost u vašu kombinaciju. Upravo zbog toga se moramo osvrnuti na važnost čarapa koje u kombinaciji sa dobrim parom cipela dovode vaš izgled do savršenstva. Happy Socks brend ima fantastične čarape koje će „lansirati“ vaš stajling na zamišljeni nivo. Sve ove ali i mnoge druge odevne predmete i aksesoare možete pronaći u Beosport prodavnicama. Učinite svoj izgled drugačijim i nesvakidašnjim!