Facebook Pixel

USLOVI KORIŠĆENJA

Poštovani korisnici, molimo Vas da pre poručivanja naših proizvoda pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka Vaša kupovina preko našeg sajta, znači da ste pročitali uslove i da ste saglasni sa njima u potpunosti.

Mesto isporuke naručene robe mora se nalaziti na teritoriji Republike Srbije.

Dostava nije ograničena iznosom ili količinom.

Prodavac je u obavezi da se stara da roba u najkraćem roku bude dostavljena Kupcu putem kurirske službe, a u slučaju nemogućnosti slanja robe, iz bilo kog razloga, dužan je da Kupca o tome obavesti u roku ne dužem od 7 (sedam) dana.

Kupac može, u zakonskom roku od 14 dana po prijemu poručene robe, da istu vrati prodavcu bez ikakvog objašnjenja. Prodavac je u obavezi, da u tom slučaju kupcu vrati celokupan plaćeni iznos, izuzev troškova dostave robe.

Zamena proizvoda može se izvršiti u roku od 14 dana po prijemu poručene robe.
Da biste bili u mogućnosti da ostvarite svoja prava kao kupac, prilikom vraćanja kupljenog proizvoda isti ne sme biti upotrebom oštećen ili pohaban, i mora biti vraćen u originalnoj ambalaži, i uz priložen račun. Troškove zamene, u ovom slučaju, snosi kupac.

Originalna ambalaža ne sme biti pohabana ili na drugi način oštećena, jer se u tom slučaju neće priznati pravo na puni povraćaj novca, već će se od punog iznosa odbiti troškovi oštećene ambalaže.

Napomena: U cilju što lakšeg utvrđivanja odgovarajuće veličine artikla, na sajtu je navedena tabela veličina koja odgovara veličini određenog brenda.

Beo-Sport System d.o.o. garantuje kvalitet i originalnost robe koju isporučuje.

U slučaju da Kupac izvrši elektronsku uplatu manjeg iznosa od iznosa navedenog na predračunu, smataće se da kupoprodaja nije zaključena.

Za sve porudžbine čija je vrednost jednaka ili veća od 4.000 dinara, isporuka je besplatna.

Trošak dostave za pošiljke čija je vrednost ispod 4.000 dinara iznosi 250 dinara.

Roba se isporučuje Kupcu lično, ili osobi koju je Kupac naveo kao primaoca pošiljke.
Kupac ili primalac pošiljke, dužni su da se nalaze na adresi koja je u porudžbenici navedena za isporuku robe, radnim danima u periodu od 8 do 17 časova.

Svaku pošiljku, kurirska služba će 2 puta pokušati da isporuči kupcu. Ako se i posle 2 pokušaja pošiljka ne isporuči kupcu, ista će biti vraćena prodavcu, a prodavac je može dalje prodavati trećim licima, jer se u tom situaciji kupoprodaja smatra raskinutom.

Prilikom preuzimanja pošiljke, Kupac u prisustvu kurira ili poštara, vizuelno proverava paket.
Ukoliko na paketu ima vidnih oštećenja, u vidu pocepanih delova ili nagnječenja, Kupac je dužan da zahteva otvaranje paketa u prisustvu službenog lica. Ako se tom prilikom ustanovi da su artikli oštećeni, službenik kurirske službe pravi zapisnik o reklamaciji.

U slučaju oštećenja sadržine paketa, kurirska služba nadoknađuje nastale troškove.

Vaše proizvode, koje ste poručili u želji da kupite putem sajta www.beosport.com, možete platiti na dva načina:

  1. Pouzećem – plaćanje gotovinom, prilikom preuzimanja pošiljke od kurira.
  2. Platnom karticom - Trenutno nije moguće plaćanje karticama.

U slučaju plaćanja pouzećem, biće Vam isporučena roba koju ste poručili, a uz nju i račun.

U slučaju plaćanja platnom karticom - istovremeno sa slanjem porudžbenice kupcu, ukupan iznos poručene robe biće rezervisan na bankovnom računu kupca, i isti će biti naplaćen od kupca tek nakon što prodavac potvrdi porudžbenicu.

U slučaju otkazivanja porudžbenice, rezervisana sredstva na računu kupca se ne oslobađaju po automatizmu, već nakon 3-5 radnih dana, zbog međubankarske procedure ponovnog aktiviranja rezervisanih sredstava.

Poslednji korak poručivanja: Klikom na dugme “Poruči” biće Vam poslata automatska e-mail poruka, na osnovu koje Vas obaveštavamo da je Vaša porudžbina uspešno prosleđena službi internet prodaje na dalju obradu. Služba internet prodaje nastojaće da u najkraćem roku proveri da li smo u mogućnosti da vam obezbedimo poručeni artikal (artikle).
Ukoliko nismo u mogućnosti da vam obezbedimo poručeni artikal, primićete e-mail u kojem vas obaveštavamo da poručeni artikal više nije raspoloživ, te da smo prinuđeni da vam otkažemo porudžbinu. U ovom slučaju porudžbenica neće biti realizovana.

Ukoliko nismo u mogućnosti da vam obezbedimo neke artikle iz Vaše porudžbenice, pozvaće vas telefonom naš operater internet prodaje i obavestiti Vas o tome. Tom prilikom biće zatražena Vaša saglasnost da Vam isporučimo one artikle sa Vaše porudžbine koje imamo raspoložive na stanju.

Nastojimo da stanje veličina i modela na sajtu bude ažurno, ali zbog dinamike prodaje i broja naših maloprodajnih objekata, postoji mogućnost da u određenim slučajevima poručeni proizvod više ne bude raspoloživ u našim magacinima.