Snowboard daske

Gotovo svim snouborderima je jedno od najvećih uzbuđenja kupovina snowboard daske. Snowboard daske se razlikuju u odnosu na vrstu kretanja koju preferirate. Kvalitet izrade daske dosta utiče na kvalitet vaše vožnje. Zato bi bilo dobro da se prilikom kupovine ovog dela oprema dobro raspitate, kako ne biste napravili kardinalnu grešku.

Snowboard oprema nije nimalo jeftina, zbog čega je oprezan pristup prilikom kupovine i više nego poželjan. Postoje različiti tipovi snowboard daski. Neke su namenjene za vožnju po dubokom snegu, neke za freestyle adrenalinske skokove, neke su namenjene za razvitak izuzetno velikih brzina.

Koju god vrstu kretanja da preferirate, odgovarajuću dasku možete pronaći u ponudi Beosporta. Za snowboarding, pored daske, neizostavni deo opreme čine snowboard čizme i snowboard vezovi. Burton i Nidecker predstavljaju najpoznatije i najkvalitetnije predstavnike ove vrste sporta, pa se u skladu sa tim i njihovi najbolji modeli nalaze u okviru asortimana Beosporta. Sjajan kvalitet, dizajn, print i performanse - sve to je potrebno jednom snouborderu prilikom kupovine, možete pronaći u našoj ponudi.

Filteri
Opcije kupovine

2 stavke

po stranici
Postavi rastući smer
 1. Burton Good Company boardBurton Good Company board
  • 20%
  Burton Good Company board
  Sniženje 49.592,00 RSD Redovna cena 61.990,00 RSD
 2. Burton Family Tree Hometwn Hero Splitboard boardBurton Family Tree Hometwn Hero Splitboard board
  • 30%
  Burton Family Tree Hometwn Hero Splitboard board
  Sniženje 76.993,00 RSD Redovna cena 109.990,00 RSD

2 stavke

po stranici
Postavi rastući smer