Salomon

Salomon

Salomon nova kolekcija

Salomon je osnovan 1947. godine, u gradu Ansiju, u srcu francuskih Alpa, kolevci modernog alpinizma. Posvećenost inovativnom dizajnu i strast prema planinskim sportovima u kompaniji Salomon, otvorili su put za stvaranje inovativnih i revolucionarnih proizvoda u svetu skijanja, poput ski vezova, ski cipela (pancerica), kao i odeće i obuće za alpsko i nordisko skjanje. Osim toga, Salomon je inovator u oblasti obuće, odeće i opreme za snowboarding, avanturističke trke, planinarenje, pešačenje, trejl trčanje i mnoge druge sportove.

Kroz dizajn usmeren na postizanje vrhunskih performansi, Salomon donosi inovacije i napredak u planinske sportove, pretvarajući nove ideje u delo i proširujući granice mogućeg. Salomonova baština, kultura i posvećenost povezane su jednostavnom idejom: najbolji planinari na svetu stvaraju najbolje planinske proizvode na svetu. 

Danas, Salomon oprema za skijanje, planinarenje, trčanje, kao i ostali proizvodi prodaju se u preko 160 zemalja, a brend je prepoznat globalna ikona.

Salomon je deo Amer Sports grupe. Svetski lider u proizvodnji sportske opreme, grupacija Amer Sports, obuhvata i Atomic, Wilson i Precor brendove. Amer Sports nudi tehnički naprednu sportsku opremu koja će poboljšati performanse aktivnih sportista i rekreativaca.

Filteri
Opcije kupovine

3 stavke

po stranici
Postavi rastući smer
 1. Salomon Hacker stapoviSalomon Hacker stapovi
  • 40%
  Salomon Hacker stapovi
  Sniženje 2.574,00 RSD Redovna cena 4.290,00 RSD
 2. Salomon Northpole Lady stapoviSalomon Northpole Lady stapovi
  • 30%
  Salomon Northpole Lady stapovi
  Sniženje 2.443,00 RSD Redovna cena 3.490,00 RSD
 3. Salomon Poles Hacker Orange Red stapoviSalomon Poles Hacker Orange Red stapovi
  • 30%
  Salomon Poles Hacker Orange Red stapovi
  Sniženje 2.583,00 RSD Redovna cena 3.690,00 RSD

3 stavke

po stranici
Postavi rastući smer