Facebook Pixel

Kyoto-3

Kyoto-3

Sezona proleće/leto 2015 je donela na fashion scenu KYOTO-3 brend. Vrlo brzo je većina proizvoda iz kolekcije Kyoto-3 prepoznata kao nezaobilazna i neophodna, kako za svakodnevni outfit, tako i za trenutke opuštanja. Danas, ono što će vas izdvojiti iz mase, su upravo KYOTO-3 patike, nova avangarda koja će učiniti da se osećate poput filmske zvezde. Već par sezona, u samom centru pažnje su i KYOTO-3 čizme. Zahvaljujući udobnosti, zaštiti i toplini koju pružaju, ali i činjenici da je sa njima vaš outfit perfektan, bićete uvek glavna tema razgovora.

Evropski dizajn, sa idejom da uz komfor, udobnost i moderan izgled, doda jednostavnost i preciznost japanskog lifestyle-a, čini da svaki komad, odmah, na prvi pogled, bude prepoznatljiv. Prateći ovu filozofiju, kreirane su linije brenda KYOTO-3 uz čije ćete modele zasigurno biti primećeni gde god se pojavite, čak i ako ste se opredelili za neku ležerniju varijantu, poput duksa, trenerke ili helanki. Deo kolekcije je inspirisan generacijom Z i modernim dobom, gde je sve digitalno, užurbano i u pokretu. Prateći sve ove zahteve biramo najbolje materijale, pružamo udobnost i izgled kakav želite. Mozete biti SPORT, LEISURE, STREET ili CASUAL BUSINESS tip, ali uvek ćete biti naši ambasadori.

I zato, bilo da ste na ulici, u kancelariji, šetnji ili u omiljenom restoranu, KYOTO-3 je uvek insipiracija da budete heroj dana.

Kupuj po
Opcije kupovine

3 stavke

po stranici
Postavi rastući smer
 1. Kyoto-3 Mirage Hybrid šorcKyoto-3 Mirage Hybrid šorc
  • 40%
  Kyoto-3 Mirage Hybrid šorc
  Sniženje 3,174.00 RSD Redovna cena 5,290.00 RSD
 2. Kyoto-3 Phase Hybrid šorcKyoto-3 Phase Hybrid šorc
  • 50%
  Kyoto-3 Phase Hybrid šorc
  Sniženje 2,645.00 RSD Redovna cena 5,290.00 RSD
 3. Kyoto-3 Runner šorcKyoto-3 Runner šorc
  • 50%
  Kyoto-3 Runner šorc
  Sniženje 1,995.00 RSD Redovna cena 3,990.00 RSD

3 stavke

po stranici
Postavi rastući smer