Jones

Jones

Jones Snowboards je proizvođač snowboarda, vezova i opreme za snowboard sa sedištem u blizini jezera Taho. Kompaniju je osnovao poznati snowboarder Jeremy Jones. Kompanija je dobila brojne nagrade za svoje proizvode. Sedište proizvodnog pogona nalazi se u Dubaiju.

Značajni Jones modeli uključuju njihovu prepoznatljivu „Flagship“ freeride, all-mountain „Mountain Twin“ i powder-focused „Hovercraft“ daske. Od 2018/19. Jones Snowboards takođe proizvodi snowboard vezove, izgrađene na šasiji koristeći Now Snowboarding's Skatetech. Modeli vezivanja uključuju serije Apollo, Mercury i Meteorite.

Jones Snowboards ima izražen fokus na ekologiju, posebno na borbu protiv klimatskih promena. Ovo uključuje napore da se njihove ploče proizvode na ekološki prihvatljiv način i donacija od 1% prodaje neprofitnim organizacijama koje su fokusirane na održivost. Jones Snowboards takođe promoviše bezbednost od lavina i uključuje svojih „5 Red Flags“ u umetnička dela na nekim od svojih snowboarda i materijala za pakovanje.

U decembru 2019, Jones Snowboards je objavio da će se francuski snowboarder Victor De Le Rue pridružiti kao novi globalni timski vozač. Victor je osvojio svetsku turneju Freeride 2021. na Jones Snowboards Aviator.

Filteri
Opcije kupovine

1 stavka

po stranici
Postavi rastući smer
  1. Jones Nomad Pre-cut skin za snowboardJones Nomad Pre-cut skin za snowboard
    • 40%
    Jones Nomad Pre-cut skin za snowboard
    Posebna cena 19.194,00 RSD Redovna cena 31.990,00 RSD

1 stavka

po stranici
Postavi rastući smer