G-Star Raw

G-Star Raw

G-Star Raw je holandska dizajnerska kuća, koja je osnovana u Amsterdamu 1989. godine. G-Star je inspirisan retro vojničkom opremom iz raznih delova sveta. Od nastanka brenda 1989. godine, filozofija G-Stara je uvek bila - Samo proizvod. Ovakav pristup bez kompromisa je doveo do toga da G-Star bude pionir u mnogim stvarima - spojio je visok nivo umeća šivenja sa uličnim stilom odevanja od koga je nastao novi sektor džinsa; pozicionirao je sirov, netretirani teksas kao materijal koji je nosiv; kroz prihvatanje arhitekturalnih i 3-D razmišljanja u modnoj industriji uspeo je da izgradi prepoznatljivu siluetu (kroj) svojih farmerki.

G-Star promoviše lepotu teksasa kroz stvaranje tretmana i izbeljivanja koji ističu njegove jedinstvene karakteristike i kvalitete. Sofisticirana paleta pranja (boja) predstavlja celu životnu priču, od sirovog, neispranog teksasa kroz jak indigo teksas do tako izbeljenog i tretiranog da se dodavanjem tih nijansi postiže jedinstvenost i originalnost odevanja koje ima "duh". Iako je G-Star uvek bila kompanija koja je orijentisana samo na jeans, vremenom su shvatili značaj i ostalih delova odeće koje će u kombinaciji sa džinsom upotpuniti izgled i prikazati ga u novom svetlu. S'toga se danas kao najprodavaniji proizvod izdvajaju G-Star farmerke. Osim farmerica, prepoznatljivi su i po modernim militari pantalonama sa džepovima, majicama i drugim odevnim komadima.

"Correct Line" kolekcija pravi balans između sirove upadljivosti ulične mode i sofistirano skrojene linije koja naglaava proporcije, umeće šivenja i detalje. Rezultat je garderoba za svaki dan i svaku priliku koja ima moderan kroj, luksuzni materijal koji je zajednički za širok spektar jakni, majica, pletiva, haljina i suknji. G-Star je prepoznao značaj očuvanja životne sredine i smanjio je upotrebu pamuka koji se inače koristi u tekstilnoj industriji. Danas je i te kako prepoznatljiv G-Star jeans i njegov kvalitet.

"The Raw" održivi program koristi organski pamuk, koji ima smanjen nivo veštačkih dodataka, kao osnovu za širok asortiman proizvoda koji će doprineti održivoj budućnosti bez ustupaka u kvalitetu, komforu i dizajnu. Posle više od 20 godina poslovanja i uvođenja inovacija, G-Star kompanija nastavlja da pomera granice, izazivajući svoje dizajnere da istražuju nove materijale, stilove i krojeve, ali uvek držeći na umu, "samo proizvod".

Filteri
Opcije kupovine

5 stavke

po stranici
Postavi rastući smer
 1. G-Star Raw Premium core turtle džemperG-Star Raw Premium core turtle džemper
  • 20%
  G-Star Raw Premium core turtle džemper
  Sniženje 10.392,00 RSD Redovna cena 12.990,00 RSD
 2. G-Star Raw Army r džemperG-Star Raw Army r džemper
  • 25%
  G-Star Raw Army r džemper
  Sniženje 11.617,50 RSD Redovna cena 15.490,00 RSD
 3. G-Star Raw Hori structure džemperG-Star Raw Hori structure džemper
  • 25%
  G-Star Raw Hori structure džemper
  Sniženje 8.842,50 RSD Redovna cena 11.790,00 RSD
 4. G-Star Raw 3D biker zip džemperG-Star Raw 3D biker zip džemper
  • 30%
  G-Star Raw 3D biker zip džemper
  Sniženje 9.093,00 RSD Redovna cena 12.990,00 RSD
 5. G-Star Raw 3D biker zip džemperG-Star Raw 3D biker zip džemper
  • 20%
  G-Star Raw 3D biker zip džemper
  Sniženje 10.392,00 RSD Redovna cena 12.990,00 RSD

5 stavke

po stranici
Postavi rastući smer