Aksesoari

Aksesoari upotpunjuju svaki izgled, bez obzira na njegovu maštovitost i originalnost. Svakako je istina da su ukusi različiti, ali i da dobar dodatak nikada nije na odmet. Kvalitetan komad odeće je uvek dobrodošao, ali dobra torba, sat, sunčane naočare ili kačket su bitni akteri odličnog outfita.

Gotovo svaka žena će se složiti da ništa ne može upotpuniti izgled kao kvalitetan dizajn torbe. Predstavlja jedan od ključnih elemenata našeg stila. Dobra torba nije tako uobičajena, osim ako ne odete na pravu adresu. Ako ste zainteresovani za novu kolekciju brenda Dune London i Pepe Jeans, sigurno ćete je pronaći. Sunčane naočare su još jedan veoma važan deo vašeg izgleda. Retro izgled je aktuelan ove sezone, pa pronađite svoj idealni retro, urbani model u okviru NA-KD i Polariod kolekcija.

Verovatno ste primetili da je trenutna okosnica dobrog muškog, urbanog stila kapa. Dobar model kape u kombinaciji sa atraktivnim modelom Polariod naočara savršena je kombinacija koja vašem izgledu daje tajanstvenu privlačnost. Modeli Element, DC Shoes i Quiksilver upravo su oni koje ste dugo tražili.

Filteri
Opcije kupovine

3 stavke

po stranici
Postavi rastući smer
 1. Volcom V Ent Noa Deane kapaVolcom V Ent Noa Deane kapa
  • 50%
  Volcom V Ent Noa Deane kapa
  Posebna cena 1.745,00 RSD Redovna cena 3.490,00 RSD
 2. NGN Space kapaNGN Space kapa
  • 60%
  NGN Space kapa
  Posebna cena 596,00 RSD Redovna cena 1.490,00 RSD
 3. Buff Hearty Multi grejačBuff Hearty Multi grejač
  • 55%
  Buff Hearty Multi grejač
  Posebna cena 1.480,50 RSD Redovna cena 3.290,00 RSD

3 stavke

po stranici
Postavi rastući smer