NGN Trekking Štap 60 - 135cm 1kom stapovi

Na stanju
Kataloški broj
52003_LIM
Posebna cena 1.992,00 RSD Redovna cena 2.490,00 RSD

Pronađi u radnji

Molimo izaberite opcije proizvoda kako biste mogli da proverite dostupnost u radnjama.
Tražim ...
Trenutno nismo u mogućnosti da pronađemo željeni proizvod. Molimo pokušajte ponovo. Hvala na poverenju i izvinite zbog neprijatnosti.

Besplatna isporuka za porudžbine preko 4,000 RSD.

Prikazana cena se odnosi na 1 komad. Trekking štap je izuzetno lagani i kompaktni trodelni štap za kretanje u prirodi. Sklopljena dužina je samo 62cm a visina štapa se može podesiti od 100-135 cm. Kvalitetni aluminijum 6061 omogućava da štapovi imaju malu težinu ali istovremeno izuzetnu stabilnost. Posebno dizajniran za kretanje kroz prirodu svojom konstrukcijom obezbeđuju sigurni oslonac kada je to najpotrebnije. Sistem bravljenja je uz pomoć aluminijumskih preklopnih bravica koje omogućavaju jaču silu držanja i smanjuju mogućnosti oštećenja štapa. Ovakav sistem daje dodatnu sigurnost, udobnost i praktičnost jer se štapovi mogu skraćivati i produžavati brzo i lako čak i sa rukavicama na rukama. Rukohvati su napravljeni od EVA pene i posebno su ergonomski konstruisani da omoguće dodatnu udobnost pri dužem korišćenju. Ručka je produžena na telo štapa čime se postiže bolja potpora i praktičnost korišćenja pri strmim usponima i spuštanjima. Na vrhu ručke je gumena kapica koja sprečava klizanje dlana kada se koristi gornji hvat. Gurtna je podesiva po dužini, široka i sa unutrašnje strane presvučena mekim materijalom. Tvrda plastika na kraju štapa uz vidijumski vrh sprečavaju isklizavanja na tvrđim podlogama i daju dodatnu čvrstinu celoj konstrukciji. Uz štapove se dobijaju široke krplje koje sprečavaju upadanje štapova u dubok sneg.
Više informacija
BojaZelena
PolUnisex
UzrastSenior
Sirovinski sastavaluminijum
SezonaProleće - Leto
BrendNGN
NamenaOutdoor

ROK ISPORUKE

Po Zakonu o zaštiti potrošača, član 32 – Trgovac je dužan da u roku od 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija izvrši isporuku robe.
Trudimo se da isporuku izvršimo u roku od 7 radnih dana.
Rok isporuke može biti i duži od navedenog (7 radnih dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl.
Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima

 

CENA ISPORUKE

Za sve porudžbine čija je vrednost jednaka ili je veća od 4,000 RSD, isporuka je besplatna.

Troškovi dostave za pošiljke čija je vrednost ispod 4,000 RSD iznose 350 RSD.