SUUNTO 9 PEAK

Dizajniran za sve što se ne može izmeriti.

Dizajniran za vrhunska iskustva koje vam sport može pružiti, i sve avanture koje će te zauvek pamtiti. SUUNTO 9 PEAK je najtanji, najmanji i najotporniji sat koji je Suunto ikada napravio.

Suunto 9 Peak Titanium koristi grade 5 titanijum koji ima manju težinu i pruža vrhunsku udobnost. Titanijum je tvrd, otporan na grebanje i hipoalergenski materijal, što je najbolji izbor za vašu kožu. Vrhunski izgled i osećaj koji se ne da izmeriti.

Dizajniran za svaku ruku

Suunto dizajneri i inženjeri su zajedničkim naporima uspeli da konstruišu Suunto 9 Peak da bude najlakši i najotporniji sat koji je Suunto ikada proizveo. Imajući na umu nordiske dizajnerske smernice, sat je ultra tanak, može stati ispod rukava jakne i ne smeta pri intenzivnim fizičkim aktivnostima. Kaiševi sata su dizajnirani u bojama inspirisanim outdoor-om a fiksiranje narukvice je poboljšano metalnim klinom koji je lak za korišćenje i čvrsto drži narukvicu na mestu. Vrhunski dizajn i razni dodatci koje ovaj sat ima čine Suunto 9 Peak savršenim saputnikom tako da možete uneti deo outdoor-a u svaki aspekt vašeg života.

Ultra tanak, ultra otporan

Najtanji, najmanji i najotporniji sat koji je Suunto ikada proizveo će vas dovesti do vrhunskog iskustva. Dizajniran da bude udoban na svakoj ruci. Dužina trajanja baterije i sve mogućnosti koje pružaju satovi Suunto 9 Baro serije bez ikakvih kompromisa. Od 25 sati trajanja baterije sa najzahtevnijim GPS-om do 170 sati u Tour modu. Materijali vrhunskog kvaliteta, safirno staklo i grade 5 titanijum za malu težinu. Premium kavlitet napravljen u Finskoj i testiran u najtežim uslovima.

Dizajniran za avanture

Za puteve na kojima hoćete da se izgubite i nađete svoj put nazad. Iskusite najzanimljivije lokacije sa Point of Interest (Poi) sa Suunto app. Planirajte vaše rute na Suunto app sa sport-specific heatmaps i popularnim startnim tačkama. Suunto 9 Peak je vodootporan do 100m, napravljen da izdrži sve avanture.

Pasionirani sportom

Uživajte u trenutcima koji vas ispunjavaju energijom, bez obzira da li trčite po putu, stazama, trek-ovima ili se bavite nekim od 80 sportova koji su u postavci. Stignite virtualnog Ghost trkača koji vam pomaže da održavate vaš tempo ili samo zabave radi. Održavajte zdravi balans kontrolišući training load, odmor i oporavak tako da uvek budete spremni za last-minute avanture.

Lako ga je zavoleti

Dizajn je nešto što nije lako izmeriti ali se može osetiti. Suunto 9 Peak pristaje uz svaku garderobu i vreme, uz ultimativni komfor možete ga nositit dan i noć. Suunto 9 Peak predstavlja novi dizajn izgleda ekrana koji vam pokazuje vaše nedeljne trening aktivnosti i inspiriše na nove aktivnosti. Uz ovaj dizajn možete izabrati i neke druge koji su dostupni na svim satovima iz Suunto 9 linije. Uživajte u mogućnostima automatskog podešavanja pozadinskog osvetljenja i „over the air“ update-a.

Podelite vaše vrhunsko iskustvo

Povežite Suunto 9 sa Suunto app da pratite sve vaše avanture, kao i da pratite vaše dugoročne trendove, ukljucujuci dnevne aktivnosti i praćenje sna. Lako podelite vaše najveće dostignuće i povežite se sa ostalima iz Suunto zajednice. Proverite vaše dolazne pozive, poruke i notifikacije jednim pogledom na vaš sat. Suunto app je dostupan na App Store i Google Play..

Koristite sve benefite sa Suunto partner mreže

Povežite vaš Suunto sat sa vašim omiljenim „alatima“ za analizu treninga , nalaženje novih ruta, obuke ili pravljenje 3D videa vaših avantura i podelite ih u vašu omiljenu zajednicu.

Suunto satovi dolaze sa Value Pack-om vrednim preko 500€/£/$ koje nude naši partneri a namenjen je da podign nivo vašeg treninga i outdoor iskustava i pomognu vam da dostignete vaš cilj.

Specifikacije

Dimenzije

43 x 43 x 10.6 mm

Težina

52g

Materijal krunice

Titanium Grade 5

Materijal stakla

Safir kristal

Materijal kućišta

Titanium Grade 5, Polyamid ojačan staklenim vlaknima

Materijal narukvice

Silikon