Facebook Pixel

SUUNTO 5

ALL ELSE FADES

Suunto 5 sadrži mnogobrojne funkcije koje vam omogućavaju da lako pratite vaše sportske aktivnosti. Sat pruža dugo trajanje baterije kao i 24/7 praćenje aktivnosti uključujući pokrete, kalorije, napor i san, kako biste bili sigurni da ste se oporavili i da ste spremni za sledeće aktivnosti.

FOCUS ON YOUR SPORTS AND FOLLOW YOUR PROGRESS

Suunto 5 prati nivo vaše kondicije i prilagođava smernice za trening na osnovu vašeg napretka i ciljeva. Sa svojih 80 prilagodljivih sportskih režima možete dobiti relevantne statistike bez obzira kojim sportom se bavite. Povezivanjem svojih omiljenih usluga iz aplikacije Suunto, još više ćete obogatiti svoje iskustvo.

INTELIGENTNI REŽIMI BATERIJE

Sa pametnim režimima upotrebe baterije ne morate da brinete da će se isprazniti baterija čak ni tokom dugih sportskih aktivnosti.

PREKO 80 SPORTSKIH REŽIMA

Uživajte u preko 80 sportskih režima ili uredite sopstveni režim u Suunto aplikaciji.

PRAĆENJE NIVOA NAPORA I FORME

Pratite Vaš nivo fitnesa (VO2max) kao i Vaš napredak u Suunto aplikaciji. Pratite nivo napora i vreme za oporavak.

24/7 PRAĆENJE AKTIVNOSTI

Pratite Vaše korake, kalorije i san kako biste održavali balans između treninga i oporavka. Pronađite izveštaje u Suunto aplikaciji.

VODIČ ZA PRILAGOĐAVANJE TRENINGA

Pratite Vaš 7-dnevni plan prilagođenog treninga sa optimalnim trajanjem treninga i intenzitetom kako biste postigli svoj cilj.

GPS NAVIGACIJA

Planirajte sopstvene avanture ili pronađite najpoznatije rute u Suunto aplikaciji koje možete da pratite pomoću svog sata.