SUUNTO 3

ALWAYS IN HARMONY

Ostanite aktivni sa satom koji će se prilagoditi potrebama svakog korisnika. Suunto 3 planira za vas, automatski osvežava i planira vaš trening za narednih 7 dana na osnovu rezultata i aktivnosti prethodnih dana, a merač pulsa na samom satu će pomoći da u svakom trenutku tokom treninga možete da vidite vaš broj otkucaja srca.

 

 

SUUNTO 3

PEBBLE WHITE / MOSS GREY / GRAY SLATE / SLATE GREY

Testiran u najtežim uslovima, napravljen je da izdrži i najzahtevnije zadatke profesionalnih sportista, a vaš napredak možete pratiti svakodnevno kako na satu tako i na novoj Suunto aplikaciji za Android i iOS.

OSTVARITE SVOJE CILJEVE TRENINGA SA SUUNTO 3

NAPRAVLJEN U FINSKOJ / ČETIRI NOVE BOJE / POVEZANOST SA SUUNTO APLIKACIJOM

Suunto kao globalni lider u sportski preciznim instrumentima, unapredio je svoj model Suunto 3 i na taj način potvrdio svoju poziciju među brendovima sportskih satova. Novi Suunto 3 napravljen i dizajniran u Finskoj, predstavljen je uz izbor od četiri boje koje odražavaju prirodnu lepotu ove skandinavske zemlje.

Suunto 3 je više od smart sata, napravljen sa ciljem da pomaže svojim korisnicima da imaju zdrav i aktivan život. Sinhronizuje se sa Suunto aplikacijom i na taj način pruža kompletan uvid u sve segmente treninga za određeni period. Korisnik takođe može da prati brzinu, udaljenost i rute, a sve na osnovu GPS-a svog mobilnog uređaja. Ovaj pametni sat omogućava adaptivno vođenje treninga, praćenje aktivnosti sa koracima, kalorijama i spavanjem, poseduje ugrađeni sportski režimi za trčanje, plivanje, biciklizam, trening u teretani i još mnogo toga.