Salomon S/Pro 100 Gw cipele

Na stanju
Samo %1 je preostalo
Kataloški broj
414816
Sniženje 29.994,00 RSD Redovna cena 49.990,00 RSD

Pronađi u radnji

Molimo izaberite opcije proizvoda kako biste mogli da proverite dostupnost u radnjama.
Tražim ...
Trenutno nismo u mogućnosti da pronađemo željeni proizvod. Molimo pokušajte ponovo. Hvala na poverenju i izvinite zbog neprijatnosti.

Besplatna isporuka za porudžbine preko 4,000 RSD.

Salomon S/PRO X100 GW je izuzetno prilagodljiva skijaška cipela. Postići ravnotežu između udobnosti i vrhunskih karakteristika u zavojima nije lak zadatak. Sa modelom Salomon S/PRO X100 to dobijate!

 

Ovo je lagana pancerica, bešavna i sa unapred oblikovanim unutrašnjim delom, koji obezbeđuje potpuno prilagođavanje spoljnog dela pancerice. Sve u istom paketu!

 

S / Pro X100 sa visokim odzivom je savršen izbor za sve skijaše koji traže pancerice koje su izrađene sa trkačkom tehnologijom i konstrukcijom, u kojima se i dalje oseća udobnost. Školjka je izrađena sa Custom shell HD tehnologijom, koja uz pomoć termičke obrade školjke omogućava personalizovan dizajn prema anatomiji stopala. Oklop sa novom CoreFrame 360° konstrukcijom je ojačan staklenim vlaknima, što pancerici daje veću agilnost i lakoću i obezbeđuje odličan prenos snage na ivice.

 

Za izuzetno udoban osećaj u toku celodnevnog skijanja, tu je i takmičarski podešen My CustomFit 3D seamles Pro unutrašnji deo pancerice, koji je izrađen od udobnog sloja termalne pene na zglobovima i petama. Uz pomoć telesne toplote, potpuno će se prilagoditi obliku vašeg stopala i podići udobnost na sledeći nivo.

 

S/Pro X100 su namenjene za napredne rekreativne skijaše, koji žele skijanje u toku celog dana.

Više informacija
BojaCrna
PolMuški
UzrastSenior
Sirovinski sastavpvc, aluminijum
SezonaJesen - Zima
BrendSalomon
NamenaSkijanje

ROK ISPORUKE

Po Zakonu o zaštiti potrošača, član 32 – Trgovac je dužan da u roku od 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija izvrši isporuku robe.
Trudimo se da isporuku izvršimo u roku od 7 radnih dana.
Rok isporuke može biti i duži od navedenog (7 radnih dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl.
Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima

 

CENA ISPORUKE

Za sve porudžbine čija je vrednost jednaka ili je veća od 4,000 RSD, isporuka je besplatna.

Troškovi dostave za pošiljke čija je vrednost ispod 4,000 RSD iznose 350 RSD.