Giro Orbit Mips kaciga

Na stanju
Samo %1 je preostalo
Kataloški broj
7119179
Sniženje 33.594,00 RSD Redovna cena 55.990,00 RSD

Pronađi u radnji

Molimo izaberite opcije proizvoda kako biste mogli da proverite dostupnost u radnjama.
Tražim ...
Trenutno nismo u mogućnosti da pronađemo željeni proizvod. Molimo pokušajte ponovo. Hvala na poverenju i izvinite zbog neprijatnosti.

Besplatna isporuka za porudžbine preko 4,000 RSD.

Ako imate problema sa umetcima za vid koji se montiraju na ski naočare, kontaktnim sočivima ili nošenjem naočara za vid ispod ski naočara, THE ORBIT SPHERICAL® SHIELD je pravo rečenje koje vam nudi udobnosti i sigurnost na stazi.

SVE U JEDNOM

THE ORBIT SPHERICAL® SHIELD kaciga nudi udobnost kombinujući futuristički izgled sa modernim performansama. Lako možete da podignete vizir i fiksirate ga na kacigu kao i da spustite vrlo jednostavno i lako, ovo je odlična opcija za one koji nose naočare za vid. VIVID tehnologija vizira koja se odlično uklapa sa tehnologijama ove kacige, Mips® Spherical tehnologijom koja pomaže u redukciji rotacione energije tokom udara pri padu i Thermostat Control sistemom kojim možete lako da regulišete termiku unutar kacige.

MIPS® SPHERICAL

MIPS® SPHERICAL je najnovija generacija zaštite od rotacije prilikom udara pri padovima. MIPS spherical (Multi-Dimensional Impact Protection System/multidirekcioni sistem zaštite od udara) koristi osnovne funkcije izvornog MIPS sistema i poboljšava ih dajući dodatnu zaštitu, a istovremeno koristi manje prostora u kacigi time omogućavajući bolji protok vazduha, udobnost i fit. MIPS® SPHERICAL koristi dva sloja različite EPS pene sa nevidljivim slojem malog trenja između njih, oformljavajući sistem koji funkcioniše kao lopta i omotač. Dva sloja EPS pene formiraju unutrašnji i spoljašnji lajner kacige koji mogu nezavisno da rotiraju redukujući time rotacione sile bez korišćenja plastičnih umetaka koji su se koristili u ranijim verzijama MIPS dizajna. Zato što se ne koriste ovi plastični umetci Spherical konstrukcija omogućava bolji protok vazduha i poboljšava udobnost. 

HYBRID konstrukcija

Hybrid konstrukcija kombinuje otporni dobro ventilirajući gornji HardShell sloj sa In-Mold konstrukcijom donjeg sloja uz sidewall za dodatnu zaštitu i bolji izgled. Hybrid konstrukcija ima vecu dugotrajnost uz malu težinu i lajner od EPS pene male težine koja apsorbuje udare.

SIMLESLY INTEGRATED SHIELD

VIVID vizor koji je ugrađen u kacigu da se uklapa bez ikakvih proreza je poravnat sa ivicom kacige inkorporirajući STACK VENT tehnologiju. Konstruisan je tako da perfektno prekriva lice i time sprečava upad vetra i snega u kacigu istovremeno sprečavajući magljenje.

ARTICULATED SHIELD

VIVID vizor se lako podiže i fiksira na kacigu i lako spušta na mesto. Čvrsto je fiksiran kada je podignut na kacigu i pruža savršen fit na licu kada je spušten na mesto.

SPHERICAL TEHNOLOGIJA

Spherical tehnologija sa zasniva na dizajnu lopte i omotača inkorporirane u MIPS ® sistem  pomaže da se sile udara preusmere od mozga omogućavajući spoljašnjem lajneru da rotira oko unutrašnjeg lajnera prilikom pada. Takođe eliminiše kontakt kože sa tvrdom plastikom ili slip panelima.

VIVID lens tehnologija sa ZEISS® optikom

VIVID je patentirana tehnologija koju je razvio Giro u saradnji sa ZEISS® Optics koja poboljšava vizuelno iskustvo na snegu povećavajući kontrast i definiciju. VIVID Lens Technology efektivno manipuliše  plavim delom spektra tako što ga propušta više i time pojačava kontrast, dok istovremeno blokira štetne UV zrake. VIVID u osnovi filtrira izmaglice i omogućava očima da čisto prate liniju kojom se krećete tako da možete da se fokusirate na uživanje u vožnji.

IN FORM 2 FIT sistem

IN FORM 2 FIT sistem je lakši i tanji nego originalni i lakši za brzo prilagođavanje i sa rukavicama na rukama. Poboljšani dizajn omogućava podešavanje do 6 cm i povećanu stabilnost.

THERMOSTAT CONTROL™ je podesivi sistem ventilacije koja omogućava da po vašim potrebama momentalno podesite protok vazduha jednostavnim malim kontrolnim dugmetom koje se nalazi na spoljašnjoj strani kacige. Jedan od najbržih, najjednostavnijih i najefikasnijih sistema podešavanja koji omogućava izuzetnu udobnost.

Više informacija
BojaCrna
PolUnisex
UzrastSenior
Sirovinski sastavabs plastika
SezonaJesen - Zima
BrendGiro
NamenaSkijanje

ROK ISPORUKE

Po Zakonu o zaštiti potrošača, član 32 – Trgovac je dužan da u roku od 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija izvrši isporuku robe.
Trudimo se da isporuku izvršimo u roku od 7 radnih dana.
Rok isporuke može biti i duži od navedenog (7 radnih dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl.
Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima

 

CENA ISPORUKE

Za sve porudžbine čija je vrednost jednaka ili je veća od 4,000 RSD, isporuka je besplatna.

Troškovi dostave za pošiljke čija je vrednost ispod 4,000 RSD iznose 350 RSD.