Giro Roam naočare

Nije na stanju
Kataloški broj
7130182
Posebna cena 6.493,50 RSD Redovna cena 9.990,00 RSD

Pronađi u radnji

Molimo izaberite opcije proizvoda kako biste mogli da proverite dostupnost u radnjama.
Tražim ...
Trenutno nismo u mogućnosti da pronađemo željeni proizvod. Molimo pokušajte ponovo. Hvala na poverenju i izvinite zbog neprijatnosti.

Besplatna isporuka za porudžbine preko 4,000 RSD.

Moderan stil i celodnevna udobnost karakterišu ovaj model srednje veličine rama, sa bogatom penom sa mikroflisom, EXPANSION VIEW TECHNOLOGY i ANTI-FOG slojem.

THE ROAM™ ski naočare imaju veliki broj tehničkih detalja koji se mogu naći na premium naočarama uključujući široko vidno polje sa EXV tehnologijom, Anti-fog sloj i SEAMLESS COMPATIBILITY sa svim Giro kacigama po pristupačnoj ceni.

Uz dvoslojnu penu sa mikroflis lajnerom, tako da će te imati meki osećaj na licu. Kao dodatni bonus model ROAM se isporučuje sa još jednim staklom za dane sa velikom oblačnosti tako da će te biti spremni ako se vreme brzo promeni iz sunčanog u oblačno.

EXPANSION VIEW (EXV) TECHNOLOGY

Usavršen u GIRO laboratoriji u Scotts Valley, Kalifornija ovaj potpuno novi dizajn rama omogućava izuzetan periferni vid. Počeli smo od ski naočara koje su kompatibilne sa kacigama i onda stanjili ivicu rama i dodali frameless zone  da bi optimizovali masivno sferno sočivo sa fokusom na postizanje maksimalnog perifernog vida koji je moguć kod ski naočara.

RAM    

Ram za odrasle srednje veličine

SUNĐERASTA PENA

Dvoslojna sunđerasta pena sa lajningom od flisa. DOUBLE LAYER FACE FOAM je sistem koji se sastoji od dva sloja koji daje udoban kontaktni sloj sa licem  i dugotrajan sloj koji je spojen sa ramom ski naočara.

VLT Procenat

GIRO nudi ceo asortiman vrhunski konstruisanih polikarbonatnih sočiva u širokom spektru boja koja omogućavaju bolju vidljivost u uslovima od ekstra sunčanog do mračnog i olujnog vremena. Svako sočivo u potpunosti (100%) filtrira opasne UV zrake i ima dugotrajnu zaštitu koje štiti od magljenja i grebanja.

S3-15  S0-84

ANTI-FOG COATING

Svake Giro ski naočare imaju poseban premaz protiv magljenja koji omogućavaju jasan pogled i uživanje u vožnji.

OTG

Konstruisane posebno za skijaše i snowborder-e koji nose naočare za vid. Ove ski naočare sa oznakom OTG (Over The Glasses) imaju precizno dizajniranu unutrašnjost sa povećanim volumenom da bi se u njih smestio ram naočara za vid. Povećana količina vazduha ovih ski naočara olakšava čistoću vida i smanjuje mogućnost magljenja.

SEAMLESS COMPATIBILITY

Za optimalno funkcionisanje ski naočara i kacige GIRO proizvodi su dizajnirani da budu komplet omogućavajući da razmak između kacige i ski naočara bude izuzetno mali što daje odličan fit i izuzetnu praktičnost i udobnost.

Više informacija
BojaCrvena
PolUnisex
UzrastSenior
Sirovinski sastavpoliuretan, polietilen, poliamid, polikarbonat
SezonaJesen - Zima
BrendGiro
NamenaSkijanje

ROK ISPORUKE

Po Zakonu o zaštiti potrošača, član 32 – Trgovac je dužan da u roku od 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija izvrši isporuku robe.
Trudimo se da isporuku izvršimo u roku od 7 radnih dana.
Rok isporuke može biti i duži od navedenog (7 radnih dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl.
Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima

 

CENA ISPORUKE

Za sve porudžbine čija je vrednost jednaka ili je veća od 4,000 RSD, isporuka je besplatna.

Troškovi dostave za pošiljke čija je vrednost ispod 4,000 RSD iznose 350 RSD.