Facebook Pixel

Giro Neo kaciga

Na stanju
Samo %1 je preostalo
Kataloški broj
7104732
Sniženje 10.213,00 RSD Redovna cena 14.590,00 RSD

Pronađi u radnji

Molimo izaberite opcije proizvoda kako biste mogli da proverite dostupnost u radnjama.
Tražim ...
Trenutno nismo u mogućnosti da pronađemo željeni proizvod. Molimo pokušajte ponovo. Hvala na poverenju i izvinite zbog neprijatnosti.

Besplatna isporuka za porudžbine preko 4,000 RSD.

Inspirisana velikim planinskim pejzažima i zavojima ski staza, prepoznatljiv dizajn THE NEO™ kacige daje jedinstven vizualni identitet ujedinjujući dve polycarbonat-ne komponente.

THE NEO™ kaciga je pažljivo konstruisana i uvrštena u ponudu nudeći različito stilsko rešenje i vrhunski kvalitet za skijaše svih nivoa. THE NEO kaciga je novi temeljni model u Giro ponudi koji je odmah postao klasik. Izuzetno lagana IN-MOLD™ konstrukcija, lako podesivi fit uz pomoć IN FORM™ FIT  sistema i Vertical Tuning su samo neke od vrhunskih karakteristika ovog modela. Na planini se izuzetno brzo prelazi sa vrućeg na hladno tako da će brzo i lako podešavanje ventilacije uz pomoć Thermostat Control™ sistema i Stack Vent kontrole magljenja biti izuzetno cenjena funkcija.  

VENTILACIJA

THERMOSTAT CONTROL™ je podesivi sistem ventilacije koja omogućava da po vašim potrebama momentalno podesite protok vazduha jednostavnim malim kontrolnim dugmetom koje se nalazi na spoljašnjoj strani kacige. Jedan od najbržih, najjednostavnijih i najefikasnijih sistema podešavanja koji omogućava izuzetnu udobnost.

STACK VENT™ tehnologija

Je tehnologija razvijena na osnovu istraživanja koje je potvrdilo da većina toplog vazduha koje dovodi do magljenja ski naočara dolazi iz centralnog gornjeg ventilacionog otvora ski naočara. Dovođenje u ravan STACK VENT otvora na kacigama i gornjeg ventilacionog otvora na ski naočarama pomaže rešavanju ovog problema.

FIT SISTEM

THE IN FORM™ FIT sistem omogućava da brzo i lako podesite fit kacige po sopstvenim potrebama  čak i kad nosite rukavice. Dugme koje je ergonomski konstruisano i nalazi se na bazi kacige daje mogućnost podešavanja za čak 6 cm i time znatno poboljšava stabilnost.       

HARDSHELL sa IN-MOLD HARDBODY™ LOWER WRAP

Šel koji se sastoji od kombinacije dva dela. Tvrđeg spoljašnjeg sloja i polykarbonat-nog unutrašnjeg dela koji je trajno spojen sa lajnerom  za veću dugotrajnost bez povećanja težine.

SEAMLESS COMPATIBILITY

Za optimalno funkcionisanje ski naočara i kacige GIRO proizvodi su dizajnirani da budu komplet omogućavajući da razmak između kacige i ski naočara bude izuzetno mali što daje odličan fit i izuzetnu praktičnost i udobnost.

Više informacija
BojaCrna
PolMuški
UzrastSenior
Sirovinski sastavabs plastika
SezonaJesen - Zima
BrendGiro
0
Ocena:
0% of 100
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog

ROK ISPORUKE

Po Zakonu o zaštiti potrošača, član 32 – Trgovac je dužan da u roku od 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija izvrši isporuku robe.
Okvirni rok isporuke je do 7 radnih dana.
Rok isporuke može biti i duži od navedenog (7 radnih dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl.
Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima

 

CENA ISPORUKE

Za sve porudžbine čija je vrednost jednaka ili je veća od 4,000 RSD, isporuka je besplatna.

Troškovi dostave za pošiljke čija je vrednost ispod 4,000 RSD iznose 350 RSD.