Giro Moxie naočare

Nije na stanju
Kataloški broj
7146018
Posebna cena 5.994,00 RSD Redovna cena 9.990,00 RSD

Pronađi u radnji

Molimo izaberite opcije proizvoda kako biste mogli da proverite dostupnost u radnjama.
Tražim ...
Trenutno nismo u mogućnosti da pronađemo željeni proizvod. Molimo pokušajte ponovo. Hvala na poverenju i izvinite zbog neprijatnosti.

Besplatna isporuka za porudžbine preko 4,000 RSD.

Od udobne pene sa flisom do širokog vidnog polja, male do srednje veličine rama ove ski naočare imaju ono što će vam podići samopouzdanje na planini.

THE MOXIE™ su ski naočare sa ramom koji je male do srednje veličine koje nude dvoslojnu penu sa mikroflisom za udobniji osećaj, moderan stil i staklo za trenutke slabe vidljivosti.  Bogate tehničkim karakteristikama koje se mogu naći u Giro premium modelima. Posle prvog spusta će te ceniti široko vidno polje koje pruža EXV Tehnologija, anti-fog sloj i to kako se sjajno uklapaju sa svim Giro kacigama. Vrhunski stil, mikroflis lajning i dvoslojna sunđerasta pena su dodatne karakrteristike koje će povećati udobnost i sigurnost.

EXPANSION VIEW (EXV) TECHNOLOGY

Usavršen u GIRO laboratoriji u Scotts Valley, Kalifornija ovaj potpuno novi dizajn rama omogućava izuzetan periferni vid. Počeli smo od ski naočara koje su kompatibilne sa kacigama i onda stanjili ivicu rama i dodali frameless zone  da bi optimizovali masivno sferno sočivo sa fokusom na postizanje maksimalnog perifernog vida koji je moguć kod ski naočara.

RAM    

Ram za odrasle srednje veličine za žene

SUNĐERASTA PENA

Dvoslojna sunđerasta pena sa lajningom od flisa. DOUBLE LAYER FACE FOAM je sistem koji se sastoji od dva sloja koji daje udoban kontaktni sloj sa licem  i dugotrajan sloj koji je spojen sa ramom ski naočara.

ANTI-FOG COATING

Svake Giro ski naočare imaju poseban premaz protiv magljenja koji omogućavaju jasan pogled i uživanje u vožnji.

OTG

Konstruisane posebno za skijaše i snowborder-e koje nose naočare za vid. Ove ski naočare sa oznakom OTG (Over The Glasses) imaju precizno dizajniranu unutrašnjost sa povećanim volumenom da bi se u njih smestio ram naočara za vid. Povećana količina vazduha ovih ski naočara olakšava čistoću vida i smanjuje mogućnost magljenja.

SEAMLESS COMPATIBILITY

Za optimalno funkcionisanje ski naočara i kacige GIRO proizvodi su dizajnirani da budu komplet omogućavajući da razmak između kacige i ski naočara bude izuzetno mali što daje odličan fit i izuzetnu praktičnost i udobnost.

VLT

GIRO nudi ceo asortiman vrhunski konstruisanih polikarbonatnih sočiva u širokom spektru boja koja omogućavaju bolju vidljivost u uslovima od ekstra sunčanog do mračnog i olujnog vremena. Svako sočivo u potpunosti (100%) filtrira opasne UV zrake i ima dugotrajnu zaštitu koja štiti od magljenja i grebanja.

Više informacija
BojaPlava
PolUnisex
UzrastSenior
Sirovinski sastavpoliuretan, polietilen, poliamid, polikarbonat
SezonaJesen - Zima
BrendGiro
NamenaSkijanje

ROK ISPORUKE

Po Zakonu o zaštiti potrošača, član 32 – Trgovac je dužan da u roku od 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija izvrši isporuku robe.
Trudimo se da isporuku izvršimo u roku od 7 radnih dana.
Rok isporuke može biti i duži od navedenog (7 radnih dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl.
Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima

 

CENA ISPORUKE

Za sve porudžbine čija je vrednost jednaka ili je veća od 4,000 RSD, isporuka je besplatna.

Troškovi dostave za pošiljke čija je vrednost ispod 4,000 RSD iznose 350 RSD.