Giro Buster naočare

Na stanju
Kataloški broj
7146290
Posebna cena 3.568,50 RSD Redovna cena 5.490,00 RSD

Pronađi u radnji

Molimo izaberite opcije proizvoda kako biste mogli da proverite dostupnost u radnjama.
Tražim ...
Trenutno nismo u mogućnosti da pronađemo željeni proizvod. Molimo pokušajte ponovo. Hvala na poverenju i izvinite zbog neprijatnosti.

Besplatna isporuka za porudžbine preko 4,000 RSD.

Od ski staze do mini parka deca mogu da računaju na mnoge dobre karakteristike modela BUSTER.

Ski naočare Buster™ će pomoći malim skijašima da usavrše tehniku skijanja na stazi. Voleće njihov izgled i osećaj ovog modela sa ramom srednje veličine i cilindričnim injection-molded staklima sa Expansion View tehnologijom koja daje jasan pogled i široko vidno polje. Troslojna sunđerasta pena sa mikroflisom daje izuzetnu udobnost, a istovremeno štiti od vetra i hladnoće.

EXPANSION VIEW (EXV) TECHNOLOGY

Usavršen u GIRO laboratoriji u Scotts Valley, Kalifornija ovaj potpuno novi dizajn rama omogućava izuzetan periferni vid. Počeli smo od ski naočara koje su kompatibilne sa kacigama i onda stanjili ivicu rama i dodali frameless zone  da bi optimizovali masivno sferno sočivo sa fokusom na postizanje maksimalnog perifernog vida koji je moguć kod ski naočara.

INJECTION-MOLDED CILINDRICAL LENS

Injectid-molded cilindrična sočiva pomažu čistoći vida i minimalizuju distorziju koja se može desiti kod thermo-formed cilindričnih stakala.

FACE FOAM

Troslojna sunđerasta pena sa mikroflis lajningom

OTG

Konstruisane posebno za skijaše i snowborder-e koje nose naočare za vid. Ove ski naočare sa oznakom OTG (Over The Glasses) imaju precizno dizajniranu unutrašnjost sa povećanim volumenom da bi se u njih smestio ram naočara za vid. Povećana količina vazduha ovih ski naočara olakšava čistoću vida i smanjuje mogućnost magljenja.

SEAMLESS COMPATIBILITY

Za optimalno funkcionisanje ski naočara i kacige GIRO proizvodi su dizajnirani da budu komplet omogućavajući da razmak između kacige i ski naočara bude izuzetno mali što daje odličan fit i izuzetnu praktičnost i udobnost.

Više informacija
BojaPlava
PolUnisex
UzrastJunior
Sirovinski sastavpoliuretan, polietilen, poliamid, polikarbonat
SezonaJesen - Zima
BrendGiro
NamenaSkijanje

ROK ISPORUKE

Po Zakonu o zaštiti potrošača, član 32 – Trgovac je dužan da u roku od 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija izvrši isporuku robe.
Trudimo se da isporuku izvršimo u roku od 7 radnih dana.
Rok isporuke može biti i duži od navedenog (7 radnih dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl.
Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima

 

CENA ISPORUKE

Za sve porudžbine čija je vrednost jednaka ili je veća od 4,000 RSD, isporuka je besplatna.

Troškovi dostave za pošiljke čija je vrednost ispod 4,000 RSD iznose 350 RSD.