Giro Blok naočare

Na stanju
Kataloški broj
7145966
Posebna cena 9.594,00 RSD Redovna cena 15.990,00 RSD

Pronađi u radnji

Molimo izaberite opcije proizvoda kako biste mogli da proverite dostupnost u radnjama.
Tražim ...
Trenutno nismo u mogućnosti da pronađemo željeni proizvod. Molimo pokušajte ponovo. Hvala na poverenju i izvinite zbog neprijatnosti.

Besplatna isporuka za porudžbine preko 4,000 RSD.

Ski naočare sa Cilindričnim VIVID staklima u retro stilu koja pružaju izuzetnu vidljivost zahvaljujući ZEISS® optici.

THE BLOK™ su klasične ski naočare u retro stilu koje sadrže impresivnu tehnologiju, što ih čini univerzalnim i upotrebljivim u svim situacijama da funkcionišu i izgledaju vrhunski.

Izdržljiva EVAK vent tehnologija koja minimizira magljenje pomaže da pogled bude jasan dok troslojna sunđerasta pena sa mikroflisom daje izuzetnu udobnost na licu. Model BLOK kombinuje široko EXV vidno polje sa izuzetnom čistoćom vida koje nudi VIVID lens tehnologija firme ZEISS® tako da možete ići na sve staze koje poželite.

VIVID lens tehnologija sa ZEISS® optikom

VIVID je patentirana tehnologija koju je razvio Giro u saradnji sa ZEISS® Optics koja poboljšava vizualno iskustvo na snegu povećavajući kontrast i definiciju. VIVID Lens Technology efektivno manipulise  plavim delom spektra tako što ga propušta više i time pojačava kontrast, dok istovremeno blokira štetne UV zrake. VIVID u osnovi filtrira izmaglice i omogućava očima da čisto prate liniju kojom se krećete tako da možete da se fokusirate na uživanje u vožnji.

INJECTION-MOLDED CILINDRICAL LENS

Injectid-molded cilindrična sočiva pomažu čistoći vida i minimalizuju distorziju koja se može desiti kod thermo-formed cilindričnih stakala.

EXPANSION VIEW (EXV) TECHNOLOGY

Usavršen u GIRO laboratoriji u Scotts Valley, Kalifornija ovaj potpuno novi dizajn rama omogućava izuzetan periferni vid. Počeli smo od ski naočara koje su kompatibilne sa kacigama i onda stanjili ivicu rama i dodali frameless zone  da bi optimizovali masivno sferno sočivo sa fokusom na postizanje maksimalnog perifernog vida koji je moguć kod ski naočara.

FACE FOAM

Troslojna sunđerasta pena sa mikroflis lajningom

VENTILACIJA

EVAK VENT TEHNOLOGIJA je ekskluzivno razvijena samo za modele sa VIVID staklima, koristi novu sunđerastu penu koja je napravljena od izuzetno izdržljivog, ne upijajućeg materijala. EVAK vent minimalizira šanse za zamagljivanje propuštajući vlagu, a istovremeno kreira barijeru od spoljašnjih uticaja.  

ANTI-FOG sloj

Sve GIRO ski naočare imaju sloj protiv zamagljivanja koji vam pruža dobar vid i uživanje u vožnji.         

VLT

GIRO nudi ceo asortiman vrhunski konstruisanih polikarbonatnih sočiva u širokom spektru boja koja omogućavaju bolju vidljivost u uslovima od ekstra sunčanog do mračnog i olujnog vremena. Svako sočivo u potpunosti (100%) fitrira opasne UV zrake i ima dugotrajnu zaštitu koja štiti od magljenja i grebanja.

Više informacija
BojaCrvena
PolUnisex
UzrastSenior
Sirovinski sastavpoliuretan, polietilen, poliamid, polikarbonat
SezonaJesen - Zima
BrendGiro
NamenaSkijanje

ROK ISPORUKE

Po Zakonu o zaštiti potrošača, član 32 – Trgovac je dužan da u roku od 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija izvrši isporuku robe.
Trudimo se da isporuku izvršimo u roku od 7 radnih dana.
Rok isporuke može biti i duži od navedenog (7 radnih dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl.
Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima

 

CENA ISPORUKE

Za sve porudžbine čija je vrednost jednaka ili je veća od 4,000 RSD, isporuka je besplatna.

Troškovi dostave za pošiljke čija je vrednost ispod 4,000 RSD iznose 350 RSD.