Giro Ringo naočare

Nije na stanju
Kataloški broj
7105410
Posebna cena 9.793,00 RSD Redovna cena 13.990,00 RSD

Pronađi u radnji

Molimo izaberite opcije proizvoda kako biste mogli da proverite dostupnost u radnjama.
Tražim ...
Trenutno nismo u mogućnosti da pronađemo željeni proizvod. Molimo pokušajte ponovo. Hvala na poverenju i izvinite zbog neprijatnosti.

Besplatna isporuka za porudžbine preko 4,000 RSD.

Kada je udobnost najvažnija, stil i vrednost su obavezni, kod modela RINGO sve ovo je postignuto.

Sa modernim čistim stilom, lepom TORIC VIVID LENS tehnologijom od ZEISS®-a i Seamles tehnologijom uklapanja sa kacigom, nove GIRO RINGO™ ski naočare će biti novi klasik.

Da bi bili zadovoljni na stazi morate se osećati udobno u svoj opremi koju nosite, vidite sve jasno oko sebe, i uživate u svemu. Dobar stil pomaže u tome. Na sreću RINGO™ ski naočare mogu da pomognu. Sa premium VIVID Lens tehnologijom od ZEISS®-a, vidljivost je poboljšana da bi se pojačao kontrast i samopouzdanje. Na modelu RINGO je primenjena Seamless Compatibility (perfektan fit sa svim GIRO kacigama), troslojna sunđerasta pena sa mikroflisom daje udoban osećaj na licu, a anti-fog sloj pomaže u smanjenju magljenja. Model RINGO su ski naočare na koje se možete osloniti.

EXPANSION VIEW (EXV) TECHNOLOGY

Usavršen u GIRO laboratoriji u Scotts Valley, Kalifornija ovaj potuno novi dizajn rama omogućava izuzetan periferni vid. Počeli smo od ski naočara koje su kompatibilne sa kacigama i onda stanjili ivicu rama i dodali frameless zone  da bi optimizovali masivno sferno sočivo sa fokusom na postizanje maksimalnog perifernog vida koji je moguć kod ski naočara.

VIVID lens tehnologija sa ZEISS® optikom

VIVID je patentirana tehnologija koju je razvio Giro u saradnji sa ZEISS® Optics koja poboljšava vizualno iskustvo na snegu povećavajući kontrast i definiciju. VIVID Lens Technology efektivno manipuliše  plavim delom spektra tako što ga propušta više i time pojačava kontrast, dok istovremeno blokira štetne UV zrake. VIVID u osnovi filtrira izmaglice i omogućava očima da čisto prate liniju kojom se krećete tako da možete da se fokusirate na uživanje u vožnji.

TORIC VIVID LENSES sa ZEISS® optikom

Toric Spherical po obliku imitira ljudsko oko da bi obezbedio superiorne optičke karakteristike, a istovremeno pomaže povećanju volumena vazduha u ski naočarama što pomaže sprečavanju magljenja. Proizvodnja, testiranje i kontrola kvaliteta svih GIRO spherical lens-a se radi u ZEISS® OPTICAL, globalnom lideru u optičkim tehnologijama i fotografiji.

RAM

Ram srednje veličine za odrasle           

FACE FOAM

Troslojna sunđerasta pena sa mikroflis lajningom

VLT

GIRO nudi ceo asortiman vrhunski konstruisanih polikarbonatnih sočiva u širokom spektru boja koja omogućavaju bolju vidljivost u uslovima od ekstra sunčanog do mračnog i olujnog vremena. Svako sočivo u potpunosti (100%) filtrira opasne UV zrake i ima dugotrajnu zaštitu koja štiti od magljenja i grebanja.

S2-35              

ANTI-FOG sloj

Sve GIRO ski naočare imaju sloj protiv zamagljivanja koji vam pruža dobar vid i uživanje u vožnji.         

OTG

Konstruisane posebno za skijaše i snowborder-e koji nose naočare za vid. Ove ski naočare sa oznakom OTG (Over The Glasses) imaju precizno dizajniranu unutrašnjost sa povećanim volumenom da bi se u njih smestio ram naočara za vid. Povećana količina vazduha ovih ski naočara olakšava čistoću vida i smanjuje mogućnost magljenja.

SEAMLESS COMPATIBILITY

Za optimalno funkcionisanje ski naočara i kacige GIRO proizvodi su dizajnirani da budu komplet omogućavajući da razmak između kacige i ski naočara bude izuzetno mali što daje odličan fit i izuzetnu praktičnost i udobnost.

Više informacija
BojaCrna
PolUnisex
UzrastSenior
Sirovinski sastavpoliuretan, polietilen, poliamid, polikarbonat
SezonaJesen - Zima
BrendGiro
NamenaSkijanje

ROK ISPORUKE

Po Zakonu o zaštiti potrošača, član 32 – Trgovac je dužan da u roku od 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija izvrši isporuku robe.
Trudimo se da isporuku izvršimo u roku od 7 radnih dana.
Rok isporuke može biti i duži od navedenog (7 radnih dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl.
Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima

 

CENA ISPORUKE

Za sve porudžbine čija je vrednost jednaka ili je veća od 4,000 RSD, isporuka je besplatna.

Troškovi dostave za pošiljke čija je vrednost ispod 4,000 RSD iznose 350 RSD.