Craft CTM Ultra 3 patike

Na stanju
Samo %1 je preostalo
Kataloški broj
1913384_99956
Sniženje 14.943,50 RSD Redovna cena 22.990,00 RSD

Pronađi u radnji

Molimo izaberite opcije proizvoda kako biste mogli da proverite dostupnost u radnjama.
Tražim ...
Trenutno nismo u mogućnosti da pronađemo željeni proizvod. Molimo pokušajte ponovo. Hvala na poverenju i izvinite zbog neprijatnosti.

Besplatna isporuka za porudžbine preko 4,000 RSD.

Patika za drumsko trčanje.

Predstavljamo novog omiljenog pratioca ozbiljnih trkača. Treća generacija naše CTM Ultra platforme je savršena za sportiste sa velikom kilometražom. Konstruisan za performanse na različitim udaljenostima, zahvaljujući Ud Foam™ đonu i najnovijoj evoluciji našeg jednodelnog gornjišta napravljenog od engineered mesh materijala, mrežastog gornjeg dela, i sa asimetričnim sistemom pertlanja. Brze, lagane i neverovatno izdržljive, ove vrhunske, tehničke patike za trčanje spremne su da gomilaju kilometre.

CTM Ultra 3 je lagana vrhunska patika za trčanje dizajnirana za posvećene sportiste koji trče sa svrhom.

Treća generacija veoma popularne CTM Ultra platforme, ova patika je savršena za sportiste koji trče duge distance. Vrhunske performanse na različitim rastojanjima sa Ud Foam™ đonom i najnovijom evolucijom jednodelnog mrežastog gornjeg dela sa asimetričnim sistemom pertlanja. Brze, lagane i neverovatno izdržljive, možete gomilati kilometre u ovoj vrhunskoj, tehničkoj patici za trčanje.

Ultra

Napravljen za brzinu i izdržljivost, Ultra koncept uključuje lagane i brze patike za trčanje koje su prilagođene za različite podloge. Platforma pruža savršenu ravnotežu između visine đona, drop-a i ugla stopala kako bi omogućila trkačima da zadrže pravilan položaj što je lakše moguće, što je neophodno kada želite da trčite brzo tokom dužeg vremenskog perioda.

CTM – najbolje od najboljeg

CTM je skraćenica za Craft Tailored Motion i uključuje najnaprednije materijale i najnovije inovacije za najzahtevnije sportiste. Kada su superiorna funkcija, maksimalni povrat energije i mala težina vaš moto onda znate koji model vam treba.

Ud Foam™

Ud Foam™ je lagana i izdržljiva pena na đonu koja obezbeđuje konzistentnu propulzije tokom trčanja na ultra-distanci. Ova pena na bazi EVA, koja je poboljšana verzija uspešne Vault Foam™ pene, sadrži jedinstveno hemijsko jedinjenje za poboljšani rebound i izdržljivost. Brza, lagana i dugotrajna su glavne karakteristike ove visokokvalitetne pene.

Craft Regular Fit

„Ušuškana“ peta i sredina stopala sa odličnom mogućnošću zaključavanja-fiksacije stopala i dodatnim prostorom u prednjem delu patike za superiornu udobnost i performanse.

Jednodelni mrežasti gornji deo

Ud Foam™ đon, lagan, odličan rebound, ultra-izdržljiv

Ultra Rebound™ uložak sa maksimalnim povratom energije

Trodelni gumeni đon sa kramponima odličan na putevima ili umerenim trail stazama u različitim klimatskim uslovima

Craft Regular Fit

Težina: 265 g u veličini UK8

Visina đona: peta 40 mm, prednji deo 30 mm

Drop: 10 mm

Sastav i održavanje

Gornji deo: 70% poliester 30% termoplast PU, đon: 100% EVA Gazište: 100% guma

Ručno pranje u mlakoj vodi, sušenje na vazduhu udaljeno od izvora toplote.

Više informacija
BojaCrna
PolMuški
UzrastSenior
Sirovinski sastav100% pes, eva, 100% guma
SezonaJesen - Zima
BrendCraft
VodootpornostNe
NamenaDrumsko trčanje

ROK ISPORUKE

Po Zakonu o zaštiti potrošača, član 32 – Trgovac je dužan da u roku od 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija izvrši isporuku robe.
Trudimo se da isporuku izvršimo u roku od 7 radnih dana.
Rok isporuke može biti i duži od navedenog (7 radnih dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl.
Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima

 

CENA ISPORUKE

Za sve porudžbine čija je vrednost jednaka ili je veća od 4,000 RSD, isporuka je besplatna.

Troškovi dostave za pošiljke čija je vrednost ispod 4,000 RSD iznose 350 RSD.