Facebook Pixel

WILSON

WILSON

Wilson je vodeći svetski proizvođač sportske opreme za igre sa loptom. Osnovni sportovi su tenis, baseball, američki fudbal, golf, košarka, fudbal, badminton, odbojka i squash. Segmentacija Wilsonovih proizvoda ide u tri pravca: Sportovi s reketom, Timski sportovi i Golf. Sportovi s reketom Wilson je svetski broj jedan u proizvodnji opreme za igre sa reketom. Ta sportska kategorija uključuje tenis, badminton i squash.

Timski sportovi Wilson je lider u proizvodnji opreme za američki fudbal, i na drugom mestu u proizvodnji baseball opreme. U poslednje vreme značajan je proboj Wilson-a na polju fudbalskih, odbojkaških i košarkaskih lopti. Golf Od vrhunskih golfera do rekreativaca, igrači golfa se oslanjaju na Wilson. Wilson će vam pružiti podršku na terenu i omogućiti unapređenje igre.

Misija i vizija Neprestana potraga za inovativnim tehnologijama i vrhunskim dizajnom. Unapređenje igre svih sportista, kako vrhunskih tako i rekreativaca. Postati broj 1 u svim sportovima u kojima učestvuje. Wilsonov pristup tehnologijama, dizajnu i kvalitetu, garantuje ostvarenje ove ideje.

Sedište kompanije Wilson je u Čikagu sa preko 1900 zaposlenih. Prodajna mreža je razvijena u preko 100 zemalja širom sveta. Wilson je deo Amer Sports kompanije sa sedištem u Helsinkiju.

6 stavke

po stranici
Postavi opadajući smer
 1. Wilson Castaway lopta za odbojkuWilson Castaway lopta za odbojku
  • 10%
  Wilson Castaway lopta za odbojku
  Posebna cena 2,511.00 RSD Redovna cena 2,790.00 RSD
 2. Wilson Super Soft Play lopta za odbojkuWilson Super Soft Play lopta za odbojku
  • 10%
  Wilson Super Soft Play lopta za odbojku
  Posebna cena 1,935.00 RSD Redovna cena 2,150.00 RSD
 3. Wilson Pro Tour lopta za odbojkuWilson Pro Tour lopta za odbojku
  • 10%
  Wilson Pro Tour lopta za odbojku
  Posebna cena 2,655.00 RSD Redovna cena 2,950.00 RSD
 4. Wilson Prestige loptaWilson Prestige lopta
  • 25%
  Wilson Prestige lopta
  Posebna cena 1,762.50 RSD Redovna cena 2,350.00 RSD

6 stavke

po stranici
Postavi opadajući smer