Facebook Pixel
SVE ZA TENIS

WILSON REKETI

Zahvaljujući širokom izboru, Wilson reketi su savršeni za igrače svih starosnih grupa i svih nivoa. Svi stilovi igre mogu pronaći reket među poznatim asortimanima, poput Pro Staff-a, koji koriste Roger Federer i Grigor Dimitrov. Ovaj opseg je idealan za igrače koji uživaju u preciznosti. U međuvremenu, Blade koriste Serena Villiams i Stefanos Tsitsipas i namenjen je igračima koji traže osećaj. Gael Monfils igra sa Ultra reketom kako bi iskoristio svestranost, a model Clash će pružiti dodatnu kontrolu. Rekreativci i juniori takođe mogu pronaći reket koji im odgovara.


Proizvodi koji odgovaraju odabiru nisu pronađeni.

WILSON PATIKE

Wilson patike nude vrlo visok kvalitet i napravljene su za sve igrače, jer su u svakom asortimanu dostupni brojni modeli. Cipela Rush Pro je vrlo svestrana, lagana i izdržljiva. Cipela Kaos postala je najlakša cipela na tržištu u svojoj verziji 3.0. Ako više volite dodatnu potporu, odlučite se za Kaos SFT cipele jer poseduju Quicklace sistem kako biste ih nosili bliže stopalu. U isto vreme, ako uživate u dodatnoj potpori za zglob, Amplifeel asortiman je definitivno pravi za vas. Rekreativci, početnici i juniori koji traže bolju vrednost mogu ceniti cipele Kaos Devo, Kaos Comp ili Rush Comp. Da bi pomogli roditeljima, određene juniorke cipele takođe su opremljene sistemom Quicklace kako bi olakšale stezanje cipela .

Proizvodi koji odgovaraju odabiru nisu pronađeni.

WILSON TORBE

Wilson torbe su savršene za vežbanje tenisa, jer postoje brojni rasponi koji vam mogu pomoći u transportu teniske opreme. Na primer, možete da odaberete Federer, Super Tour, Tour i Team asortiman. Primarni reketi takođe imaju svoje odgovarajuće torbe, kao što su Blade i Clash modeli. Dalje, Wilson Roland Garros torbe su vrlo elegantne i mogu se koristiti na teniskom terenu i van njega. Za žene, minimalistički opseg je trenutno veoma moderan, jer je vrlo praktičan. Juniori će takođe pronaći upravo ono što im treba među šarenim dečijim stilskim torbama.

Proizvodi koji odgovaraju odabiru nisu pronađeni.

WILSON ODEĆA

Pronađite odgovarajući model odeće za tenis u našoj ponudi. Kako bi osetili potpuni komfor prilikom igre, osim ostale opreme za tenis, neophodno je i da teniska majica bude izrađena od odgovarajućeg materijala kako bi pružili maksimum prilikom igre. Osim majici prepoznatljivog Wilson kvaliteta, u našoj ponudi možete pronaći i šrceve i suknje kako bi izvukli maksimum iz svakog treninga.

OSTALA OPREMA

Wilson takođe nudi teniske proizvode i opremu. U ponudi možete pronaći loptu koja je korištena tokom Rolan Garosa i US Opena. Ne zaboravite na lopticu Triniti jer je to ekološka lopta koja dolazi u kartonskoj limenci. Wilson žice su veoma cenjene među mnogim teniserima jer pružaju monofilamente, poput žice Revolve, multifilamente, poput NKST Power žice ili čak hibridne pakete žica, kao što je kombinacija Champion's Choice, koju koristi Federer. Amortizeri, ručke i prekrivači usavršiće vaše rekete. Obavezno pogledajte Pro Overgrip, Leather Grip ili Pro Grip Max lotion.