Oprema za trčanje

Oprema za trčanje

Trčanje je vrsta kardio aktivnosti koja najbrže gradi vaš željeni nivo kondicije. Pored toga, za bavljenje ovom aktivnošću vam nisu potrebni specijalni uslovi. Sve što vam je potrebno su patike za trčanje, majica, šorc ili helanke i ruta kojom ćete trčati.

Ravan đon sa blagim šarama je sasvim dovoljan kako biste se u potpunosti osetili bezbednim tokom trčanja.

Majice za trčanje sa dry fit tehnologijom su naravno neizostavan deo vaše opreme. U okviru naše ponude na raspolaganju su vam modeli majica sa dugim i kratkim rukavima kao i modeli majica bez rukava. Kada smo kod gornjih delova opreme za trčanje, topovi su idealno rešenje za aktivnosti po visokim temperaturama.

Muški i ženski šorcevi za trčanje su neizostavan deo bilo čije opreme. Šorcevi su idealni za varijante trčanja po izuzetno toplom vremenu. Tu su da učine vašu kretnju lakom i neopterećujućom. Materijal mora biti fleksibilan, lagan i rastegljiv kako bi se osetio pun potencijal komfora prilikom bilo koje fizičke aktivnosti.

Helanke su sjajno rešenje za trčanje po hladnijem vremenu, po potrebi u kombinaciji sa jaknama koje su napravljene od izuzetno laganog materijala koje nudi Salomon.

Sve ostale delove opreme za trčanje, kao što je ranac, torbica za trčanje ili flašica za vodu, možete pronaći na jednom mestu. U okviru našeg asortimana imate izuzetno širok izbor i veliki broj brendova koji vam nude visoko kvalitetnu opremu za vaše omiljene kardio aktivnosti.

Filteri
Opcije kupovine
Proizvodi koji odgovaraju odabiru nisu pronađeni.