Facebook Pixel

Suunto 9 Baro Charchoal Titanium sportski sat

Na stanju
Kataloški broj
SS050564000
67.490,00 RSD

Pronađi u radnji

Molimo izaberite opcije proizvoda kako biste mogli da proverite dostupnost u radnjama.
Tražim ...
Trenutno nismo u mogućnosti da pronađemo željeni proizvod. Molimo pokušajte ponovo. Hvala na poverenju i izvinite zbog neprijatnosti.

Besplatna isporuka za porudžbine preko 4,000 RSD.

Dimenzije: 50*50*16.5mm

Težina: 66.9g

Krunica: Titanium Grade 5

Staklo: Safir kristal

Kućište: Polyamid ojačan staklenim vlaknima

Strap/narukvica: Tekstil

 

Ne morate da brinete da ćete ostati bez baterije

Tri predefinisana moda baterije-Performance, Endurance and Ultra- omogućavaju od 25 do 120 sati* snimanja podataka sa GPS treking funkcijom. Kada počnete snimanje dobićete predviđanje koliko vam je baterije još ostalo u trenutnom modu. Ako nije dovoljno prebacite se u drugi mod u bilo kom trenutku.  

Suunto 9 koristi „pamatne“ podsetnike bazirane na podatcima o ličnoj aktivnosti, da bi se osiguralo da ste u potpunosti spremni za sledeći trening. Ako sat primeti da je ostalo još malo baterije tokom treninga automatski će predložiti promenu na drugi mod baterije.

Suunto FUSEDTRACK™ za tačniji trek i distancu

Na dugim ultra trkama, dužina trajanja baterije je često limitirajući faktor za precizno snimanje treka i distance jer GPS povećava potrošnju baterije. Suunto-ov jedinstveni FusedTrack™ algoritam kombinuje GPS i podatke senzora pokreta da bi poboljšali tačnost beleženja treka i distance. Ovo omogućava da se produži dužina trajanja baterije smanjujući GPS snagu bez značajnog smanjenja tačnosti.

Hiljade sati testiranja u najtežim okolnostima

Suunto 9 je dizajniran i konstruisan da zadovolji zahteve profesionalnih sportista. Testiran je do krajnjih granica tokom hiljada sati testova u realnim uslovima od strane Suunto test tima i sportista širom sveta. Ovaj model je vaš pouzdan partner u svim avanturama.

Podelite svoju strast sa Suunto App

Povežite Suunto 9 sa novom Suunto App da otpratite sve vaše avanture, kao i da pratite sve dugoročne trendove uključujući dnevne aktivnosti i spavanje. Lako podelite vaše najveće uspehe i povežite se sa drugima u okviru app zajednice.

Povezivanje sa modernim telefonima omogućava da pratite svoje dnevne obaveze sa alarmom za dolazne pozive, poruke i notifikacije na vašem satu.

Više informacija
BojaCrna
PolUnisex
UzrastSenior
Sirovinski sastav-
SezonaProleće - Leto
BrendSuunto
0
Ocena:
0% of 100
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog

ROK ISPORUKE

Po Zakonu o zaštiti potrošača, član 32 – Trgovac je dužan da u roku od 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija izvrši isporuku robe.
Okvirni rok isporuke je do 7 radnih dana.
Rok isporuke može biti i duži od navedenog (7 radnih dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl.
Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima

 

CENA ISPORUKE

Za sve porudžbine čija je vrednost jednaka ili je veća od 4,000 RSD, isporuka je besplatna.

Troškovi dostave za pošiljke čija je vrednost ispod 4,000 RSD iznose 350 RSD.