Facebook Pixel

Suunto 9 Baro Titanium Leather sportski sat

Na stanju
Kataloški broj
SS050463000
Posebna cena 89,991.00 RSD Redovna cena 99,990.00 RSD

Pronađi u radnji

Molimo izaberite opcije proizvoda kako bi ste mogli da proverite dostupnost u radnjama.
Tražim ...
Trenutno nismo u mogućnosti da pronađemo željeni proizvod. Molimo pokušajte ponovo. Hvala na poverenju i izvinite zbog neprijatnosti.

Napravljen da traje

Kada se usredsredite na određeni cilj ili avanturu želite da budete sigurni da će vaš sat moći da vas prati. Sa do 120 h neprekidnog praćenja aktivnosti Suunto 9 je napravljen da istraje.

Suunto 9 je sat za različite sportske aktivnosti sa GPS-om dizajniran za sportiste koji zahtevaju najbolje od sportskih satova. Pametni sistem upravljanja baterijom omogućava da vam sat bude u funkciji tačno onoliko koliko vam je potrebno. Robusni Suunto 9 je konstruisan za duge naporne treninge i trke kao i za ekstremne avanture.

Dimenzije: 50*50*16,5mm

Težina: 72g

Krunica: Čelik

Staklo: Mineralno staklo

Kućište: Polyamid ojačan staklenim vlaknima

Strap/narukvica: Silikonska

 

Ne morate da brinete da ćete ostati bez baterije

Tri predefinisana moda baterije-Performance, Endurance and Ultra- omogućavaju od 25 do 120 sati* snimanja podataka sa GPS treking funkcijom. Kada počnete snimanje dobićete predviđanje koliko vam je baterije još ostalo u trenutnom modu. Ako nije dovoljno prebacite se u drugi mod u bilo kom trenutku. 

Suunto 9 koristi „pametne“ podsetnike bazirane na podatcima o ličnoj aktivnosti, da bi se osiguralo da ste u potpunosti spremni za sledeći trening. Ako sat primeti da je ostalo još malo baterije tokom treninga automatski će predložiti promenu na drugi mod baterije.

Suunto FUSEDTRACK™ za tačniji trek i distancu

Na dugim ultra trkama, dužina trajanja baterije je često limitirajući faktor za precizno snimanje treka i distance jer GPS povećava potrošnju baterije.Suunto-ov jedinstveni FusedTrack™ algoritam kombinuje GPS i podatke senzora pokreta da bi poboljšali tačnost beleženja treka i distance. Ovo omogućava da se produži dužina trajanja baterije smanjujući GPS snagu bez značajnog smanjivanja tačnosti.

Hiljade sati testiranja u najtežim okolnostima

Suunto 9 je dizajniran i konstruisan da zadovolji zahteve profesionalnih sportista. Testiran je do krajnjih granica tokom hiljada sati testova u realnim uslovima od strane Suunto test tima i sportista širom sveta to je vaš pouzdan partner u svim avanturama.

Podelite svoju strast sa Suunto App

Povežite Suunto 9 sa novom Suunto App da otpratite sve vaše avanture, kao i da pratite sve dugoročne trendove uključujući dnevne aktivnosti i spavanje. Lako podelite vaše najveće uspehe i povežite se sa drugima u okviru app zajednice.

Povezivanje sa modernim telefonima omogućava da pratite svoje dnevne obaveze sa alarmom za dolazne pozive, poruke i notifikacije na vašem satu.

Više informacija
Boja Nedefinisano
Pol Unisex
Uzrast Senior
Sirovinski sastav -
Godina 2020
Sezona Proleće - Leto
Brend SUUNTO
0
Ocena:
0% of 100
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog

ROK ISPORUKE

Rok dostave za robu kupljenu u internet prodavnici je 2 do 5 radnih dana.

Zbog povećane količine narudžbine tokom sezonskih sniženja vremenski period isporuke može se produžiti do 7 radnih dana.

Rok počinje kada narudžbinu potvrdi internet prodavnica ili prvog radnog dana nakon podnošenja naloga.

CENA ISPORUKE

Za sve porudžbine čija je vrednost jednaka ili je veća od 4.000 dinara, isporuka je besplatna.

Troškovi dostave za pošiljke čija je vrednost ispod 4.000 dinara iznose 260 dinara.