Facebook Pixel

SUUNTO 9

BUILT TO LAST - JUST LIKE YOU

Kada se spremate za neku avanturu ili težite nekom cilju, želite biti sigurni da vaš sat može to da isprati. Suunto 9 nudi do 120h merenja svih vaših aktivnosti i treninga sa uključenim GPS-om. Ukoliko koristite samo vremenski režim budite sigurni da nećete ostati bez baterije minimum 20 dana.

 

 

 

 

Suunto kompanija je osnovana pre više od 80 godina od strane Tuomasa Vohlonena koji je i sam bio avanturista. Od tada Suunto je toliko napredovao u vidu tehnologije i izgleda, da ne čudi što je na čelu dizajna i inovacija za sportske satove, ronilačke računare i instrumente koje koriste avanturisti i sportisti širom sveta.

Suunto 9 je izdržljiv i multifunkcionalan sportski sat prepoznatljiv po kapacitetu baterije koju sadrži i kao takav je više nego koristan za naporne treninge i ekstremne avanture. Zahvaljujući modovima koje poseduje, omogućava snimanje podataka uz pomoć GPS treking funkcije, a ukoliko je baterija pri kraju, ovaj pametan sat će odabrati drugi, odgovarajući mod, kako bi produžio vek vaše baterije. Pratite kalorije, korake, fitness program i ostale sportske manje ili više zahtevene aktivnosti na Suunto 9 sportskom satu.

 

 

SUUNTO 9

BAROMETER / TITANIUM

Testiran u najtežim uslovima, napravljen je da izdrži i najzahtevnije zadatke profesionalnih sportista, a vaš napredak možete pratiti svakodnevno kako na satu tako i na novoj Suunto aplikaciji za Android i iOS. Dobitnik nagrade Gear of the Year koju dodeljuje prestižni magazin “Runner’s World”.

Kupi odmah

INTELIGENTNI REŽIMI BATERIJE

Sa pametnim režimima upotrebe baterije ne morate da brinete da će se isprazniti baterija čak ni tokom dugih sportskih aktivnosti.

PREKO 80 SPORTSKIH REŽIMA

Uživajte u preko 80 sportskih režima ili uredite sopstveni režim u Suunto aplikaciji.

PRAĆENJE NIVOA NAPORA I FORME

Pratite Vaš nivo fitnesa (VO2max) kao i Vaš napredak u Suunto aplikaciji. Pratite nivo napora i vreme za oporavak.

24/7 PRAĆENJE AKTIVNOSTI

Pratite Vaše korake, kalorije i san kako biste održavali balans između treninga i oporavka. Pronađite izveštaje u Suunto aplikaciji.

VODIČ ZA PRILAGOĐAVANJE TRENINGA

Pratite Vaš 7-dnevni plan prilagođenog treninga sa optimalnim trajanjem treninga i intenzitetom kako biste postigli svoj cilj.

GPS NAVIGACIJA

Planirajte sopstvene avanture ili pronađite najpoznatije rute u Suunto aplikaciji koje možete da pratite pomoću svog sata.