Facebook Pixel

Shred Noshock Hey Pretty Girl kaciga

Na stanju
Kataloški broj
DHESLCH55M
Sniženje 5,946.50 RSD Redovna cena 16,990.00 RSD

Pronađi u radnji

Molimo izaberite opcije proizvoda kako biste mogli da proverite dostupnost u radnjama.
Tražim ...
Trenutno nismo u mogućnosti da pronađemo željeni proizvod. Molimo pokušajte ponovo. Hvala na poverenju i izvinite zbog neprijatnosti.

Besplatna isporuka za porudžbine preko 4,000 RSD.

RES - Shred RES, Rotational Energy management System je patent koji koristi 360 stepeni tehnologiju plutanja koja pomaže smanjenju rotacionog ubrzanja glave tokom udara tako što oponaša prirodnu apsorpciju udara tečnosti koja se nalaze između lobanje i mozga. Ovo je najjednostavnije , najlakše i najtanje rešenje koje raspršuje udarne sile iz bili kog pravca. RES se sastoji od mnogobrojnih plutajući tačaka kontakta između lajnera i penaste obloge.

Slytech NoShock technology je patentirana saćasta konstrukcija integrisana u kacigu koji služi da rasprši liearne sile koje deluju na glavu prilikom udara

Aegis Microbe Shielding – Lajner koji odvodi vlagu i ima  antimikrobno dejstvo i sprečava pojavu neprijatnih mirisa.

Ventilacija –Integrisani tropozicioni regulator ventilacionog otvora kojim se momentalno može regulisati protok vazduha u zavisnosti od promene meteo uslova.   

Perfect Fit Finder – Profilno mali fit sistem za lako i brzo podešavanje fita čak i sa rukavicama na rukama. Točkić na vratu omogućava široki opseg podešavanja fit-a. Sistem se može podesiti vertikalno  u 3 pozicije koje omogućavaju fino podešavanje nagiba kacige napred/nazad koko bi se omogućilo što bolje prijanjanje ski naočara.

Fit – Dizajn i konstrukcija postignuta je kroz niz terenskih testova , istraživanja i analize podataka tako da obezbedi odličan fit u svim veličinama. 

Zaštita za uši koja se može skinuti

Više informacija
BojaNedefinisano
PolUnisex
UzrastSenior
Sirovinski sastavabs plastika
Godina2020
SezonaJesen - Zima
BrendShred
0
Ocena:
0% of 100
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog

ROK ISPORUKE

Po Zakonu o zaštiti potrošača, član 32 – Trgovac je dužan da u roku od 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija izvrši isporuku robe.

Naša najčešća praksa je da robu isporučujemo u roku od 2 do 5 radnih dana.
Rok isporuke može biti i duži od navedenog (5 radnih dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl.
Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima.

 

CENA ISPORUKE

Za sve porudžbine čija je vrednost jednaka ili je veća od 4,000 RSD, isporuka je besplatna.

Troškovi dostave za pošiljke čija je vrednost ispod 4,000 RSD iznose 350 RSD.