Facebook Pixel

SKECHERS AKCIJA! 20% popusta na nove i dodatnih 10% popusta na artikle snižene do 30%! Pogledajte ponudu

Ski štapovi

Kupuj po
Opcije kupovine
Ski štapovi su važan tehnički deo ski opreme i tu da pruže neophodan balans u toku vožnje. Uz to štapovi za skijanje su savršen sistem kojim ćete lakše ulaziti u svaki zaokret. Pored toga, ski štapovi su tu da vam pomognu u kretanju na delovima staza gde postoji uzvišenje.

Njihova funkcija je višestruka, zbog čega je posedovanje ovog dela opreme od vrlo velike važnosti. Zamislite da ručno svaki put morate da otkačite vezove prilikom skidanja skija, vrlo nezgodno zar ne? Ski štapovi su upravo tu da vam i takvu vrstu poteza dodatno olakšaju. Ukoliko mislite da je kvalitet štapova zanemarljiv, prevarili ste se. Postoje izvesne karakteristike na koje bi trebalo da obratite pažnju. Jedna od njih je težina. Ski štapovi ne bi trebalo da budu teški. Najčešće se izrađuju od aluminijuma koji im obezbeđuje malu težinu i visoku otpornost i izdržljivost. Rukohvat ski štapova treba da bude obložen materijalom kojim će se sprečiti isklizavanje iz ruku, čemu doprinosi i nošenje kvalitetnih ski rukavica.

Razmotrite asortiman koji se nalazi u okviru Beosporta. Leki, Atomic i Salomon ski štapovi, koji su u našoj ponudi, jedni su od najkvalitetnijih, ne samo na našem, već i na svetskom tržištu.

3 stavke

po stranici
Postavi rastući smer
 1. Atomic AMT Carbon SQS W ski štapoviAtomic AMT Carbon SQS W ski štapovi
  • 10%
  Atomic AMT Carbon SQS W ski štapovi
  Sniženje 8,541.00 RSD Redovna cena 9,490.00 RSD
 2. Salomon Northpole Lady ski štapoviSalomon Northpole Lady ski štapovi
  • 20%
  Salomon Northpole Lady ski štapovi
  Sniženje 2,392.00 RSD Redovna cena 2,990.00 RSD
 3. Atomic Bct Touring ski štapoviAtomic Bct Touring ski štapovi
  • 10%
  Atomic Bct Touring ski štapovi
  Posebna cena 15,291.00 RSD Redovna cena 16,990.00 RSD

3 stavke

po stranici
Postavi rastući smer