Facebook Pixel

Ski pantalone

Pantalone za skijanje su svakako jedan od najvažnijih delova ski opreme, uz ski jakne. Prilikom njihove kupovine je izuzetno važno obratiti pažnju na sledeće stvari – kvalitet materijala, karakteristike materijala, dizajn, debljina i fleksibilnost.

Dakle, vaše ski pantalone moraju biti vodootporne, izrađene od čvrstog prozračnog materijala koji ne zadržavaja vlagu koju emituje vaše telo. Materijal mora biti čvrst i izdržljiv, obzirom da je skijanje aktivnost koja uključuje veliki broj padova. Sa druge strane ski pantalone moraju biti izrađene od čvrstog materijala jer nisu vrsta opreme koja se kupuje pred svaku sezonu. Ovaj deo ski opreme nije ni malo jeftin, stoga vodite računa gde ih kupujete i kakav kvalitet poseduju. Uz to vrlo je važno da vam ski pantalone pristaju kako treba. One bitno mogu uticati na vaš izgled na stazi, zbog čega je i njihov dizajn jedan od ključnih kriterijuma prilikom kupovine.

Beosport vam nudi savršene modele za svaku skijašku sezonu. Poverite svoju bezbednost i sigurnost na stazi brendovima kao što su Spyder, O'Neill, Roxy, Quiksilver,...
Filteri
Opcije kupovine

2 stavke

po stranici
Postavi rastući smer
 1. Burton pantaloneBurton pantalone
  • 20%
  Burton pantalone
  Sniženje 9.592,00 RSD Redovna cena 11.990,00 RSD
 2. Kjus Snorock pantaloneKjus Snorock pantalone
  • 35%
  Kjus Snorock pantalone
  Sniženje 14.943,50 RSD Redovna cena 22.990,00 RSD

2 stavke

po stranici
Postavi rastući smer