Facebook Pixel

Aktivni veš

Vrlo praktičan i komforan deo opreme koji bi trebalo da poseduje svako. Vaše telo će dobiti na toplotnoj izolaciji uz aktivni veš. Vrlo su udobni i prilagodljivi svačijem obliku tela. Pružiće vam potpun komfor ispod celokupne opreme.
 
Materijal od kog se izrađuju, obezbeđuje punu pokretljivost i fleksibilnost prilikom svakog pokreta. Aktivni veš je izrađen od brzosušećeg materijala koji na vrlo napred način absorbuje svaki nastanak vlage. Tehnologija upravljanja vlagom, sa druge strane, će vam obezbediti otpuštanje vlage koju emituje vaše telo, spašavajući vas na taj način od natopljene, mokre opreme. Aktivni veš će zadržati toplotu koje emituje vaše telo, kako bi na taj način obezbedio uravnoteženu telesnu temperaturu. Materijal ima antibakterijsko dejstvo i UV zaštitu.
 
Vrlo su atraktivnog dizajna i prilagodljivi su gotovo svim vremenskim uslovima. Aktivni veš će u kombinaciji sa flis duksom, ski jaknom i pantalonama pružiti neophodnu zaštitu za gotovo sve vremenske uslove. Vremenski uslovi se na planini vrlo lako mogu promeniti, ali vas uz pomenutu kombinaciju ne mogu iznenaditi.
 
U ponudi se nalazi veliki izbor modela aktivnog veša, brenda NGN.
Filteri
Opcije kupovine

2 stavke

po stranici
Postavi rastući smer
 1. Burton Kids Hw Flc Set Flower Camo aktivni vešBurton Kids Hw Flc Set Flower Camo aktivni veš
  • 35%
  Burton Kids Hw Flc Set Flower Camo aktivni veš
  Sniženje 4.673,50 RSD Redovna cena 7.190,00 RSD
 2. Burton Kids Hw Flc Set Mrt aktivni vešBurton Kids Hw Flc Set Mrt aktivni veš
  • 35%
  Burton Kids Hw Flc Set Mrt aktivni veš
  Sniženje 4.673,50 RSD Redovna cena 7.190,00 RSD

2 stavke

po stranici
Postavi rastući smer