Sandale

(120 proizvoda)

Sandale su idealna dopuna vašeg letnjeg outfita koja će vašim stopalima pružiti osećaj komfora, a sa druge strane ukrasiće ih na način na koji se ne postiže ni sa jednom drugom vrstom obuće. Došao je period godine u kojem morate da razmotrite obnovu  svoje letnje obuće. Vrlo je važno spojiti dve ključne karakteristike – komfor i dobar izgled.

Dizajneri ističu da obuća s debelim đonom predstavljasavršen spoj oblika i funkcije. S jedne strane,  vrlo je udobna, a sa druge strane ističe vitke gležnjeve i lepotu stopala. Ovo je nešto što definitivno obeležava nekoliko uzastupnih letnjih sezona. Ukoliko se opredeljujete za ovaj aktuelni trend u tom slučaju razmotrite modele Dune London brenda. Isto važi i za cipele na štiklu. Debele ili tanke štikle, različitih visina i raznovrsnih, maštovitih dezena i boja, je ono što obeležava svaku kolekciju koju donose Dune London i Sam Edelman.

Skechers i The North Face su tu da vašu letnju sezonu učine komfornom i lagodnom, zato razmotrite modele koje su vam pripremili.

Postaviti opadajući smer

73-96 od 120

Postaviti opadajući smer

73-96 od 120