Papuče

(20 proizvoda)

Može se primetiti da su papuče tek ove sezone dobile svoje zasluženo mesto u svetu mode. Decenijama je njihova modna važnost bila zapostavljena, a njihova funkcija svedena na pružanje komfora kroz svima dobro poznat model, popularne japanke. Papuče postaju izuzetno važan deo outfita i jedno od odlučujućih merila praćenja trendova. Različitost dezena, materijala i formi u kojima se prave za predstojeću sezonu, naglašava njihovu važnost u sačinjavanju letnjih kombinacija.

Beosport je tu da vam ovog leta udovolji u svim potrebama. Vaša želja da se obezbedite komforom mekanih, laganih papuča ispuniće se jednostavnim opredeljivanjem za modele brendova Pepe Jeans, Roxy i O’Neill. Ali ne zaboravite, pored komfora, aktuelnost ovih modela na modnoj sceni je još jedna veoma važna karakteristika. Sa druge strane, taman kada smo zaboravili na ovaj trend - stilizovane papuče se vraćaju na velika vrata. Vaša potraga za ovakvim modelima završava se sa Dune London kolekcijom.

Nove muške papuče ovog leta donose brendovi Superdry, Quiksilver i O’Neill. Svaka vaša letnja kombinacija može delovati vrlo urbano i moderno uz odabir pravih modela koje ćete sasvim sigurno naći u okviru radnji Beosporta.

Postaviti opadajući smer

20 Stavka(e)

Postaviti opadajući smer

20 Stavka(e)