Fantomka

Da li ste ikada skijali po nepovoljnom, teškom vremenu? Nema ništa nezgodnije nego kada vas pri spuštanju staze sputavaju nanosi vetra koji u kombinaciji sa padavinama mogu naneti ozbiljnu štetu koži vašeg lica. Promrzline nisu retka stvar, ali ako znate da postoji način da ih izbegnete zašto biste se onda izlagali riziku. Fantomke imaju vrlo važnu ulogu u čuvanju kože vašeg lica. One vas štite od jakih ledenih nanosa koji mogu izazvati ozbiljne komplikacije na vašoj koži. Samim tim, fantomke vam omogućavaju da se usredsredite na uživanje na stazi. Ukoliko ste zaštićeni od nepovoljnih vremenskih uslova, onda se možete u potpunosti prepustiti čarima skijaških aktivnosti. Tako vas ni jedno vreme, ili klimatski uslovi ne mogu odvući daleko od staze.

Fantomke

Pored toga, fantomke nam pružaju dodatnu izolaciju od hladnoće. Iako vreme nije ispraćeno padavinama i vetrom, ono i dalje može biti izuzetno hladno, a samim tim i izazovno. Vrlo važna činjenica je da nas fantomke mogu zaštiti i od sunca. Planinsko, tzv. zubato sunce nije ni malo naivno. Ono može naneti jednaku štetu vašoj koži kao i snežne padavine kombinovane sa vetrom. Posedovanje kompletne skijaške opreme je izuzetno važno, jer planinska klima može biti izuzetno varljiva. Klimatski uslovi se mogu nenadano promeniti. Ono što je vrlo interesantno je da su fantomke poslednjih godina počele da igraju izuzetno važnu modnu ulogu na stazi. Postale su stvar ličnog pečata. Skijaši i snowboarderi gledaju da odaberu fantomke što luđih boja i dezena.

NGN Fantomka

Ranije su fantomke bile isključivo jednobojne, ali sa porastom potrebe za ovim delom opreme počele su da se uvode i inovacije u njihovom dizajnu. Kao jedan od najpoznatijih proizvođača fantomki nameće se brend NGN. Njihov dizajn je vrlo funkcionalan. Materijal od kojeg su izrađene je vrlo tanak i prozračan. Odlično prijanjaju ispod kacije ili kape, i brzo se suše. Poseduju COOLDRY tehnologiju i antibakterijska vlakna. Njihova tehnologija propušta unutrašnja isparenja, zbog čega će vas učiniti u potpunosti bezbednim od mogućih natapanja kako spoljašnjom, tako i unutrašnjom vlagom. Posetite Beosport i pronađite svoj omiljeni model!