Pantalone

Pantalone su jedan deo odevne kombinacije koji se može prilagoditi gotovo svim prilikama. U zavisnosti od vrste prilika možete se opredeliti za one koji više ističu vaš casual modni stil ili one koje treba da doprinesu ozbiljnosti vašeg izgleda uz jasne pokazatelje da vodite računa o aktuelnim trendovima. Pantalone su savršen komad odeće koji može doprineti svakom vašem modnom izdanju. Gotovo da ne postoji osoba koja se u dobrom paru pantalona ne oseća udobno pa samim tim i samouvereno. Sigurno je sasvim da ovaj odevni predmet u nama izaziva osećaj prijatnosti i komfora. Ali kako biste u potpunosti doživeli prijatnost i komfor morate povesti računa o kvalitetu pantalona koje kupujete. Mi smo tu da vam skrenemo pažnju na nekoliko brendova koji sasvim sigurno imaju za cilj postizanje visokog kvaliteta prilikom njihove izrade.

Pantalone

Pepe Jeans, G-Star Raw, Superdry i O’Neill su brendovi koji sa velikom opreznošću biraju vrstu materijala od kojih izrađuju svoje pantalone. Kvalitetan materijal mora ispuniti dve veoma važne norme – prijatnost i istrajnost. Dovoljan je jedan dodir kako biste uvideli i osetili sastav materijala. Kod ovih brendova nema potrebe za brigom niti razmišljanjem. Ukoliko vam je potreban par pantalona koji će ukazati na vašu ozbiljnost u nekim poslovnim, važnim trenucima u tom slučaju vam preporučujemo „chino“ modele Pepe Jeans-a. Njihove pantalone će učiniti da se osećate udobno, prijatno i samouvereno u trenucima kada vam je to najpotrebnije.

Pantalone

Sa druge strane, ukoliko ste okrenuti ka nešto opuštenijoj varijanti koje će doprineti vašem buntovnom stilu u tom slučaju vam preporučujemo „5 pocket“ modele Superdry brenda. Superdry pantalone predstavljaju savršenu kombinaciju vojnog, sportskog stila. Ukoliko imate nešto slobodniji stil koji podrazumeva kombinaciju ludih boja i printova pročešljajte modele koje je za ovu sezonu pripremio brend G-Star Raw. Pored nešto alternativnijih modela, G-Star Raw je i ove sezone pripremio svoje prepoznatljive vojne modele koji se pored standardnih javljaju i u nešto luđim bojama printa. O’Neill je tu da svojim „cargo“ modelima istakne vaš sportski duh i potrebu za nešto ležernijim izgledom. Njihove pantalone su nešto laganijeg materijala i nešto šireg kroja. Jedno je sasvim sigurno – za čije god modele da se odlučite dobićete visok kvalitet zbog kojeg se nećete pokajati. Sve modele pantalone pomenutih brendova možete pronaći u okviru Beosport prodavnica.