Natural World obuca

Natural World je izuzetno mlad brend koji od samog početka ima vrlo jasan cilj pred sobom. Poizvodnja obuće koja je 100% ekološki ispravna. Glavni motiv, prilikom osnivanja kompanije, bio je da spoje ljubav prema prirodi, sa ljubavlju prema patikama i cipelama. Kombinujući ova dva pojma, izrodila se vizija sa vrlo jasnom filozofijom – izrada kvalitetnih proizvoda uz očuvanje i poštovanje životne sredine. Osnivači Natural World brenda nisu posegli za industrijom obuće tek tako. Veliko iskustvo, dugo preko 20 godina dovelo ih je do želje i potrebe da pokrenu veliku reformu u načinu proizvodnje. Autentičnost Natural World proizvoda sadržana je u načinu izrade patika i cipela koje po svojim karakteristikama nisu samo ekološke. Njihov dizajn je deo aktuelnih trendova, ali sa velikom promenom u izboru materijala koji se prilikom njihove izrade koriste. Ono što je posebno interesantno jeste da način izrade nije nov, naprotiv, ovaj pogon, odnosno mehanizam star je više od 100 godina. Kako bi se jedan par Natural World espadrila izradio, potreban je određeni tip mašina. „Vulkanizacioni sistem“, kako ga zovu i koji predstavlja proizvodni proces koji poštuje najviše standarde zaštite životne sredine, u kombinaciji sa najnovijim tehnološkim dostignućima, sačinjava suštinu vizije ovog brenda.

Natural World muska i zenska obuca

Brend se postavio kao jedini odgovoran prilikom vršenja kontrole proizvodnog procesa, a sve to u cilju osiguravanja zacrtane misije. Vizija kompanije, ide „ruku pod ruku“ sa njenim društveno odgovornim ciljevima. Natural World želi svojim primerom da podstakne svet da sagleda drugu stranu vrednosti i lepote življenja. Čovek je deo prirode, a priroda je od esencijalne važnosti za opstanak čitavog čovečanstva. Prirodni materijali, od kojih se Natural World obuća pravi su razgradivog sastava, i nisu nastali kao posledica žrtvovanja niti jedne vrste životinja. Materijali koji se koriste su 100% organske sirovine, kao što je organski pamuk i prirodna guma. Njihova veoma važna karakteristika je da su biorazgradivi. Takođe, iz njihovog sastava je izuzeta svaka supstanca koja poseduje čak i minimalan štetan uticaj po zdravlje čoveka. Gornji i unutrašnji deo obuće je sačinjen od prirodnog pamuka, što materijal čini prozračnim, laganim i neopterećujućim za stopala. Brend se svojim primerom zalaže za ukidanje potrošnje, odnosno upotrebe bilo koje supstance koja potencijalno dovodi do nanošenja štete prirodnoj sredini. Brend je svoju prepoznatljivost stekao upravo kroz pojam „veganske obuće“. Cilj je širenje filozofije i načina života koji će osigurati bolji svet budućim generacijama. Menjanjem navika svojih potroašača, Natural World pokušava da postavi primer koji će dovesti do velikih i širokih promena u shvatanju važnosti očuvanja sredine u kojoj živimo. Predstavništvo ovog španskog brenda nalazi se u Arendu.

muska i zenska obuca Natural World

Obzirom da letnja sezona podrazumeva vedre, jarke boje Natural World Ingles Yute Tintado Enzimatico model patika vam to može pružiti. Ovaj ženski model patike se može naći u više različlitih boja koje odgovaraju aktuelnostima ove letnje sezone. Izrađene su od organskog pamuka koji će vašem stopalu pružiti najviši nivo komfora prilikom svakog načinjenog koraka. Prozračnost patike sprečava pojavu bakterija i time se dokazuje veoma visok nivo komfora. Ženama je izuzetno važno da obuća za koju se odlučuju jednako doprinosi komforu koliko i izgledu. Ukoliko ste u potrazi za vrlo popularnim modelom patika/patofni, Natural World Camping Yute Enzimatico je sjajan izbor. Vrlo su praktične i slažu se sa gotovo svom letnjom garderobom.

Natural World obuca zenska i muska

Cipele ne moraju da budu jedini izbor za izlazak. Ležerne patike su takođe sjajna odluka ukoliko želite da izgledate fenomenalno. Natural World Nautico Enzimatico model možete sa lakoćom uklopiti sa šortsevima, bermudama, košuljama i majcama, a da pritom uvek izgledaju savršeno. Uz to, prozračni materijal u kombinaciji sa đonom od kaučuka učiniće svaku vašu aktivnost prijatnom. Muškarci su veliki ljubitelji komfora. Ništa nije lepše od mekane, lagane obuće, koja dozvoljava stopalu da diše, što će vam Natural World Camping Enzimatico model sasvim sigurno obezbediti. Ovakav tip patika sjajan je za izlazak u park, za neku jednostavnu šetnju, ili odlazak na piće.

Natural World letnja kolekcija donosi savršene modele koji će se sjajno uklapati u sve vaše letnje kombinacije. Patike i espadrile ovog poznatog španskog brenda možete pronaći u okviru radnji Beosporta. Neka vam ova letnja sezona protekne u znaku komfora i dobrog izgleda koji vam pruža Natural World brend.

Natural World patike