Zenske kosulje

Proleće važi za godišnje doba koje je poprilično nepredvidljivo kada su vremenske prilike u pitanju. Jedan dan je sunčano i vreme je idealno za haljine i baletanke, već drugi dan je hladno i vraćamo se nazad u zimske jakne. To često može biti otežavajuća okolnost, naročito kada nemamo mnogo vremena za razmišljanje o tome šta obući danas. Ukoliko ne želite da napravite pogrešan izbor u ovim prvim danima proleća, recept za kombinaciju bez greške je lepo skrojena košulja i kvalitetne farmerke.

Bilo da ih nosite sa čizmama i debljom jaknom ili mantilom i baletankama, u ovoj kombinaciji nećete pogrešiti. Farmerke su sastavni deo svakog garderobera, a košulja je komad koji je nosiv u različitim prilikama, od poslovnih do onih malo opuštenijih, poput šetnje gradom ili odlaska na kafu sa drugaricama.

Za dame koje u svom ormaru pretežno poseduju klasične poslovne komade, bela košulja je neizostavna. Mi vam ove sezone preporučujemo izmenjeno izdanje jednostavne bele košulje, a to je ova NA-KD Baloon Sleeve košulja sa pufnastim rukavima koja izgleda jako atraktivno. Sa njom će se savršeno uklopiti uske Pepe Jeans Mia farmerke od tamnog teksasa. Uz pametan izbor aksesoara, u ovom outfitu možete zablistati u kancelariji, na porodičnoj proslavi ili na glamuroznom druženju sa prijateljima.

Zenske farmerke

Geometrijski dezeni su jedan od trendova koji su prisutni na modnoj sceni poslednjih nekoliko godina, a naš apsolutni favorit sezone su prugice. Ako se pitate kako da izgledate moderno ovog vikenda, a da vam u isto vreme bude i udobno, Pepe Jeans Elena košulja na crveno-bele pruge i Garcia Elina farmerke od svetlog teksasa su rešenje te jednačine.

Za dame koje su pune samopouzdanja i spremne da zablistaju i privuku pažnju, upadljive košulje sa animal printom su must have ovog proleća. Možete odabrati NA-KD košulju sa klasičnim zmijskim printom u sivoj boji ili se odlučiti za onu smeliju varijantu, a to je košulja u zmijskom printu, ali u neon zelenoj boji. Uz jedan tako ekstravagantan odevni komad biće dovoljne uske farmerke sa ravnim nogavicama, poput ovih Pepe Jeans Jolie farmerki, neke vrtoglavo visoke potpetice i spremne ste za večernji izlazak.

Za sve one dane kada želite da izgledate dobro, niste sigurni šta biste obukli, a nemate puno vremena za razmišljanje, košulja i farmerke su sigurno rešenje i dobitna kombinacija.