Duge haljine

Matura je prvi veliki fashion izazov koji svaka mlada devojka mora položiti sa odličnim uspehom. Međutim, ovaj izazov nije nimalo lak. Period pre mature je gotovo svim devojkama vrlo stresan jer se treba odlučiti za „pravu“ odevnu kombinaciju i pojaviti u najboljem mogućem izdanju. Naizgled svima izgleda vrlo lako i jednostavno, ali gotovo da nijedna srednjoškolka ne misli tako. Pitanja koja se uvek iznova promaljaju kroz glavu su „šta obući?“, „gde pronaći savršenu odevnu varijatnu?“, „koje su odevne kombinacije trenutno u trendu?“. Mnogo je važnih pitanja na koje treba pronaći odgovarajući odgovor. Naravno, celokupan maturski „look“ treba da bude dobro uklopljen, prepun detalja i zanimljivih modnih „momenata“, ali složićemo se svi da se celokupan dobar izgled vrti oko izbora savršene haljine. Ona predstavlja okosnicu modnog poduhvata. Može se reći da prva zapada za oko i ostavlja najupečatljiviji utisak. Zato se gotovo svi slažemo da je haljina ta, oko koje se treba najviše potruditi. Opcije su razne, ali i dalje je sve stvar ličnog ukusa.

Dugačka, kratka, sa dekolteom ili bez, na duge, kratke, ili bez rukava - sve su to razne varijante o kojima treba dobro promisliti i prethodno ih isprobati. Možda nam ono što smo prvobitno zamislili ne stoji adekvatno što proširuje potragu na neke druge modele. Materijal isto može igrati vrlo bitnu ulogu, ne samo zbog kvaliteta, već i zbog načina na koji će nam određena haljina pristajati. Svakako, ne treba se ograničiti na smo jednu, odavno zamišljenu kombinaciju, jer se često dešava da nešto sasvim drugo što dosad nismo ni razmotrili predstavlja okosnicu našeg dobrog izgleda.

Prolecne haljine

Sada bi bilo dobro da krenemo sa nekim konkretnim predlozima i programom koji smo kroz ovaj tekst za vas pripremili. Možda baš u ovome pronađete potrebnu inspiraciju i „očas posla“ postignete ono što ste zamislili. Vaše samopouzdanje u toku te noći mora biti na zavidnom nivou, a uz modele brenda NA-KD smo sasvim sigurni da ćete to i postići. Jedan od modela koji nipošto ne smete propustiti je model crne duge haljine.

NA-KD Slip Shoulder Tie Waist haljina je haljina koja će učiniti vaš izgled potpunim. Svilenkasti lepršavi materijal će učiniti da se u ovoj haljini osetite vrlo opušteno i komotno. Adekvatan par štikli će ovu naizgled jednostavnu kombinaciju učiniti vrlo uzbudljivom. Obzirom da je haljina crne boje, štikle vrlo lako možete odabrati. Ukoliko želite naš savet, predložili bismo vam neku vrišteću i smelu boju cipela koje će ovu odevnu kombinaciju učiniti vrlo modernom i urbanom, uz veliku dozu elegancije i sofisticiranosti.

Ukoliko želite da izgledate romantično i zanosno, NA-KD Asymmetric Chiffon Frill haljina će vam to sasvim sigurno omogućiti. Ova haljina poseduje vrlo interesantan, nesvakidašnji kroj, koji će vašu figuru istaći na pravi način. Ova vrlo lagana haljina učiniće vas da se osetite prijatno, a sa druge strane zanosno i prirodno. Podignuta kosa, jaka šminka i dobar par cipela učiniće vašu pojavu vrlo upečatljivom. Cvetni dezeni su ove sezone apsolutni modni pogodak. Uz to, raznovrsnost boja omogućiće vam lakši odabir štikli obzirom da se razne nijanse mogu uz nju savršeno uklopiti. Ovaj predivni model haljine je strukiran, prirodno pada i savršeno prati liniju vašeg tela i pristaje uz vašu figuru. Možete uočiti da je haljina na pojedinim mestima providna, ali sa velikom dozom ukusa i odmerenosti.

Ako kojim slučajem tragate za nešto kraćim, izazovnijim modelom, u tom slučaju vam predlažemo NA-KD Lace haljinu. Ova kratka haljina sa čipkanim delovima će učiniti da se osetite savršeno. Vrlo je zanimljivog kroja i dizajna koji gotovo svakom pristaje. Gola ramena u kombinaciji sa dugim rukavima i čipkanim delovima vas mogu vrlo lako istaći, usled velike doze originalnosti i smelosti koju će ova haljina uneti u vaš izgled. Ukoliko pažljivo osmotrite zadnju stranu haljine, uočićete iskrojena leđa koja predstavljaju još jednu vrlo zanimljivu prednost ovog odevnog komada.

Letnje haljine

Uz dobar nakit, podignutu frizuru i dobar par cipela na štiklu vaša odevna kombinacija može biti baš ta koju su svi priželjkivali. Samopouzdanje je nešto što će vam u ovoj haljini sasvim prirodno doći. Nervoza i trema vrlo lako mogu da nestanu onog trenutka kada sebe ugledate u ovoj odevnoj kombinaciji. Odabirom ove haljine postići ćete sve što vam je potrebno – sofisticiran, elegantan, izazovan i moderan izgled. Sve ove ali i mnoge druge haljine možete pronaći u okviru Beosport programa. Ukoliko preferirate „animal print“ u tom slučaju smo za vas pripemili brojne modele različitih dužina, materijala i krojeva koji će vaš izgled tokom maturske večeri podići na poseban modni nivo. Zakoračite u vaše prvo, veliko modno veče uz dobar kvalitet koji vam Beosport može obezbediti. Posetite neku od naših Beosport Fashion prodavnica i pronađite svoju matursku haljinu.