Dune zenske

Da li znate da vam je Dune London priredio prijatna iznenađenja za predstojeće sve toplije vreme? Vaše leto može biti u znaku luksuza, a sve što je potrebno da uradite je da obratite pažnju na kolekcije za sezonu proleće/leto. Dune London ima pripremljeno sve što vam je potrebno: muške i ženske cipele, ravne ili na štiklu, baletanke, patike, papuče, ravne sandale ili na štiklu, mokasine, torbe.

Nova kolekcija ovog prestižnog brenda obuće i aksesoara je stigla, a novi modeli cipela na prefinjen način oslikavaju modne trendove aktuelne ove sezone. Svako proleće bi trebalo započeti makar sa jednim novim parom obuće. Za početak nam je potrebno nešto što je dovoljno udobno, sa stilom, ali i prilagodljivo gotovo svakoj prilici, kako bismo naš omiljeni par cipela mogli gotovo uvek da ponesemo. Isto tako, u okviru asortimana možete pronaći i neke sportske modele koji su i dalje dovoljno prilagodljivi društvenim prilikama. Što se tiče materijala, možete birati između patika i u kožnim i u platnenim varijantama. Ženski modeli se, između ostalog, ističu po različitostima u građi đonova. Dune London prati sve ključne svetske trendove, što pokazuje svojim dizajnerskim iskoracima u vidu različitih printova, šara, boja i građe samih patika. Patike su svakako jedna od vrsta obuće koju ne smete propustiti u okviru Dune London izbora ove sezone.

Dune muske cipele

Pored toga, Dune London razmišlja i o narednom, dosta toplijem vremenu, zbog kojeg ćete priželjkivati i nešto otvoreniju obuću. Obzirom da sadašnji modni trendovi na velika vrata vraćaju popularnost papuča, brend je sasvim pažljivo pripremio pregršt različitih modela koji će vas ovog leta učiniti „trendi“ sa velikom dozom ukusa i stila. Papuče se mogu naći u najrazličitijim oblicima i sačinjene su od kombinacije različitih materijala. Ono što je ovog leta definitivno „must have“ su papuče sa kožnim kajišićima. Pritom, većina takvih modela poseduje i neki dodatan aksesoar koji će još više istaći vaš besprekoran stil. Papuče su u najrazličitijim bojama i dezenima, inovativnog dizajna zbog čega će savršeno pristajati vašem stopalu. Pored toga, u okviru kolekcije nalaze se i modeli koji su namenjeni onima koji su u potrazi za nešto ležernijm i opuštenijim modelima.

Kada se radi o istorijatu ovog brenda, priča o Dune London brendu počinje 1992. godine u Oksford ulici. Međutim, prvi počeci ovog brenda vraćaju nas u nešto dalju prošlost i na dugačak put razvoja koji je skoro sto godina kasnije rezultirao nastankom jedne od najpoznatijih engleskih modnih kuća. Kao što već i sami možete da pretpostavite, Dune London je svoju slavu izgradio na proizvodnji cipela i aksesoara koji su danas sinonim za englesku modu i stil. Ukoliko se vratimo u prethodni vek, prepoznaćemo velike napore jednog nepoznatog litvanskog obućara, koji se sa velikom nadom i verom u svoje umeće izrade cipela preselio u Ujedinjeno Kraljevstvo. Sa svoja tri sina otvara malu obućarsku radnju u Whitechapel delu Londona. Ovaj istočni deo grada je tada predstavljao radnički okrug u kojem su zabeleženi prvi tragovi današnjeg prestižnog britanskog brenda. Kako se porodični posao proširuje, tako Danijel Rabin uviđa sve veći potencijal koji nastoji da realizuje i pretoči u nešto mnogo veće. 1976. godina je jedna od prvih najznačajnijih godina za budući Dune London brend. Sklapajući dobre poslove, i praveći vrlo obazrive poslovne poteze, Danijel Rabin postaje jedan od najvećih uvoznika cipela na prostorima Ujedinjenog Kraljevstva. 1985. godina je sledeća ključna prelomna tačka u širenju porodičnog nasleđa.

Dune torbe

U tom periodu Danijel je bio zaslužan za uvoz od 10 miliona pari cipela godišnje. Nakon nekog perioda aktivnog uvoza, Rabin se odlučuje na nešto smeliji potez. Njegova sledeća važna i prelomna godina bila je 1992. koja ujedno predstavlja i godinu nastanka Dune London kompanije. Kao prva destinacija - prve prodavnice Dune London obuće, odabrana je ulica Oxford Street. Danijel ponovo čini pravi izbor smeštajući prodavnicu u sam centar Londonske mode. Nakon velikog uspeha i popularnosti koji je postignut kod ženske populacije, Dune London kompanija se polako ali sigurno okreće ka osvajanju još jednog dela britanskog tržišta. Sledeći  na redu bili su muškarci. 1999. godine Dune London je lansirao svoju prvu mušku liniju obuće. Kako je uspeh na prostoru Velike Britanije praktično bio „zacementiran“ ova poznata kuća se odlučuje na nešto viši - internacionalni cilj. 2001. godine Dune London odlučuje da po prvi put zakorači van granica Ujedinjenog Kraljevstva. Od tada beleži stalne uspehe i rast poularnosti, zbog čega je odnedavno postao dostupan i kod nas. Dune London prodavnice možete pronaći u okviru tržnog centra Rajićeva i Promenade u Novom Sadu.