Dua Lipa Pepe Jeans

Čuveni britanski brend Pepe Jeans s ponosom predstavlja svoje novo zaštitno lice. Jedna od najperspektivnijih i najpoznatijih muzičkih izvođača današnjice, predstavlja vam novu kolekciju. Kako i sama navodi, Dua Lipa se na ovaj korak odlučila, pre svega zbog važnosti Pepe Jeans brenda za celokupnu britansku modu. Pored toga, odrasla je u blizini mesta gde je ovaj brend beležio svoje prve korake. Prema njenim rečima, ta činjenica za nju predstavlja izuzetno jaku simboliku i povezanost. Ovogodišnja prolećno-letnja kolekcija odiše urbanošću i donosi kvalitet koji svetske zvezde vrlo rado nose i predstavljaju. Kada je reč o samoj težini kampanje, ona u svojoj suštini predstavlja i dočarava nasleđe celokupnog Pepe Jeans brenda. Teksas pokret i stil s početka sedamdesetih godina, vraća se na velika vrata sa velikom zvezdom kao svojim brend ambasadorom. Klasici ovog brenda predstavljeni su kroz crno bele fotografije i sjajnu kampanju koju je retko ko drugi mogao da iznese na način na koji je uspela Dua Lipa. Snaga i prirodna lepota, kojom poznata pevačica odiše, dopunjuju vanvremenski stil koji je kroz novu kolekciju predstavljen.

Pepe Jeans i Dua Lipa dele mnogo toga zajedničkog. Pored nesporne prirodnosti i urbanosti, i Pepe Jeans i slavna pevačica svoje početke vezuju za isti grad. London je grad koji je i jednom i drugom doneo globalnu slavu i prepoznatljivost. Tako sjedinjeni predstavljaju simbole jednog mladalačkog duha i svežine. Mnogo pre nego što je postala zaštitno lice ovogodišnje kolekcije, Dua Lipa je osetila veliku povezanost sa čuvenim brendom. Jedan od ključnih razloga zbog kojih je postala ambasador je „Tru-Blu“ inicijativa Pepa Jeans-a kroz koju brend želi da postavi nove ekološke stanadarde u proizvodnji i dizajnu teksasa. Ova inicijativa predstavlja jedan od najvažnijih projekata u okviru ove modne kuće. Kako bi se priključio ekološkoj revoluciji, Pepe Jeans se iz sezone u sezonu sve više pripajao ovom pokretu kroz izgradnju odgovornosti i isticanje važnosti eko-orijentisanih protokola i to ne samo u proizvodnji i dizajnu teksasa, već i u celokupnoj tehnološkoj industriji.

Dua Lipa Pepe Jeans Beosport

Kao jedna od najperspektivnijih muzičkih zvezda, Dua Lipa je godinama gradila stil koji se u potpunosti poklapa sa filozofijom Pepe Jeans brenda. Ova kampanja sprovedena je zahvaljujući posvećenim ljudima koji su svojim talentom i kreativnošću doprineli realizaciji jednog velikog projekta. Partnerstvo brenda i poznate pevačice predstavlja značajnu stavku za ovu modnu kuću, zbog čega se ova saradnja i prepoznaje kao veoma važan trenutak u 2019. godini. Fantastične fotografije napravio je Dejvid Sims, jedan od najpoznatijih britanskih fotografa koji je bio angažovan od strane brojnih ikona svetske muzičke scene. Samo neki od njih bili su Dejvid Bouvi, Nirvana, Bjork, Kortni Lav. Dua Lipa je istakla da joj je snimanje kampanje za novu kolekciju donelo mnoga lepa poznastva, od kojih najviše vrednuje saradnju sa pomenutim fotografom. Kako i sama navodi njen san je oduvek bio da stane pred objektiv čuvenom Dejvidu Simsu.

Dua Lipa svoj stil vidi kao eksperimentalan, zabavan i prepun različitih boja i tonova. Tu se upravo prepoznaje trenutak u kojem se njen imidž u potpunosti podudara sa čuvenim stilom Pepe Jeans-a. Ona brend vidi kao autentičan, osvežavajuć, zabavan i raznolik. U mnogim navedenim osobinama prepoznaje veliku sličnost sa svojim osobinama, zbog čega joj nije bilo teško da uđe u ulogu ambasadora i time istakne karakteristike nove prolećno-letnje kolekcije. Teksas je jedan od njenih omiljenih materijala pre svega zbog toga što se u njemu oseća udobno, privlačno i vrlo moderno. Tvrdi da kroz teksas najbolje može da istakne svoj stil.

Pepe Jeans i Dua Lipa Beosport

Pepe Jeans je nastao 1973. godine u Londonu. Sve je počelo od velike vizije jednog mladog čoveka po imenu Nitin Ša. Nitin Ša je sa svojom braćom želeo da otpočne ručnu proizvodnju džinsa koja se nekoliko decenija kasnije pretvorila u jedan od najpoznatijih svetskih brendova teksasa. Kvalitet, krojevi i način na koji su farmerke šivene doveli su brend u epicentar popularnosti u veoma kratkom vremenu. Četrdeset i pet godina kasnije Pepe Jeans u saradnji sa Dua Lipom odlučuje se za oživljavanje svojih najpoznatijih i najvrednijih modela koji su obeležili početke ove velike modne kuće.
Pepe Jeans proizvode možete pronaći u okviru prodavnica Beosporta. Obucite se poput svetskih zvezda uz modele i ponudu koju smo vam pripremili u aktuelnoj prolećno-letnjoj kolekciji.